Tässä viestissä on oltava video. Jos et näe sitä, voit napsauttaa oikeassa täällä voit nauttia siitä YouTubessa.

Joten, Tom Ford Holiday 2015 Noir Color Collection. Tarkoitan todella, se ei ole kuin aiot tehdä freaking leikkaus rypistyä näiden tuotteiden kanssa. Kokoelmassa on savuinen silmät, jotka on kirjoitettu sen ympärille!

Ja kun tajusin, että ohjelmasta minun piti tehdä vähän ketkua tanssia tuolissani, koska yhdeksän kertaa 10, minä valitsen savuisat silmät vain kaikkea muuta, niin sano kiitos teille, Tom, avustamaan minua Hemmottele luonnollista Smoky Eye Meikkipences. Lähettää sinulle matte huulipunan suukkoja interwebsilta.

MAINOS

Kerma sekä jauhe silmäväri yötaivasti (66 dollaria)
Viisi seitsemästä kappaleesta rajoitetun version vapauttamisesta, joka tarjotaan nyt Internetissä sekä Tom Ford -laskurissa, ovat silmätuotteita. Kaksi muuta sisältävät mustan kynsilakka sekä uudelleen edistetty matta vaaleanpunainen nude-huulipuna pitkän aikavälin linjasta sekä ylimääräisestä tyylikkäästä vaikutuksesta, kaikilla on erityinen rajoitettu painospakkaus (katso tarkalleen miten korkit ovat Musta rutiinin tummanruskea?).

Silmän määrittäminen Lyijykynä laivasto musta (40 dollaria)

Nyt olet todennäköisesti jo ollut tämän rodeon ennen, samoin kuin ymmärrät porauksen, mutta kun otetaan huomioon, että tämä on Tom Ford puhumme, kustannukset ovat hulluja. Kuten edullisin asia kokoelmassa on 35 dollarin pullo kynsilakka.

Let’s vain anna percolate hetkeksi …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tiedän! Kuitenkin mitä voit tehdä, oikea!? Valitettavasti, samoin kuin minä ilmoitan tämän kaiken vilpittömyyden kanssa, kun Tom tekee jotain hyvin, hän tekee todella hyvin. Minulla oli jopa elinikäinen kokemus, kun se liittyy Tom Fordin kulmakyltään (en ole niin vitsaile).

Lash Ideat ripsivärinen poltettu kulta (44 dollaria)
Olen kuollut yli, mumbling noin ja hyväilee viisi seitsemästä kappaleesta vapautumisessa, samoin kuin katson heitä, sana, joka pitää mielessäni, on “pigmentti”.

Kerma sekä jauhe silmäväri yötaivasti (66 dollaria), silmän määrittäminen lyijykynä laivasto musta ($ 40), kynsilakka pimennys (35 dollaria) ja, heck, jopa kultaiset glittery ripsien ideat ripsiväri poltettu kulta (44 dollaria) ovat Kaikki naurettavat voimakkaat, samoin kuin uskon, että se on hieman helpompaa nielemään konseptin 40 dollarin vuorauksen tai 35 dollarin kynsilakka. “Mutta saan kaiken tämän värin sekä hohtoon vain yhdellä kerroksella!?”

Sanon vain … se tekee kustannuksista melua hieman järkevämpi.

Kynsilakka pimennys (35 dollaria)
Ja yhdessä tuotteen tapauksessa, yön taivas duo, uskon, että se on lähes yhtä pigmentoitu. Se todella vaikeuttaa tavallisen savuisen silmän tekemistä sekä saada suuri muutos pimeästä valolle.

Buuut, se ei tavallisesti ole huono kysymys, kun se liittyy savuttoihin silmiin. Jotain kertoo minulle, että kalliilla tuotteilla, kuten näistä, paljon galeja olisi mieluummin paljon enemmän pigmenttiä kuin vähemmän.

Vasemmalta: kerma kerma sekä jauhe silmien väri yötaivalla, jauhe luomiväri yötaivasta, silmän määrittäminen lyijykynä laivasto musta sekä rips ideat ripsiväri poltettu kulta
Kerma sekä jauhe silmien väri yötaivasti, silmän määrittäminen lyijykynä laivasto musta sekä rips ideat ripsiväri poltettu kulta silmiäni sekä matta huulipuna ensimmäistä kertaa huulillani
Menen paljon enemmän yksityiskohtia videossa ylhäällä, mutta juuri täällä on joitain nopeita bittejä tuotteista …

Kerma sekä jauhe silmäväri yötaivasti (66 dollaria): hullu pigmentoitu! Tämä tekee tämän fantastisen Smoky Silmille, mutta myös usein haastava, kun yrität tuottaa sileitä kaltevuuksia, mutta et halua hyödyntää kahta tai kolme erillistä vaihtoa sävyä.

Silmän määrittely lyijykynä laivasto musta (40 dollaria): Hei! Tämä on kaikki, että pussin paistettua cheetos.

Lash Ideat ripsiväri poltettu kulta (44 dollaria): yleinen Eureka hetki. Siellä on kulta loistaa heissä Thar Hills! Puhutaan loistaa sekä kultaa valtavilla määrillä. Kun käytän tätä, tunnen, että katson hieman hullulta (ainakin hullu kuin tavallinen).

Kynsien lakka pimennys (35 dollaria): Voit todella nähdä mikro-loistaa, kun saat tämän auringonvalon (se on mahtava). Yksi kerros on paljon enemmän kuin tarpeeksi.

Ensimmäinen kerta Matte huulipuna (55 dollaria): Uudelleen edistänyt pitkän aikavälin rivi, tämä on ihmeellisesti pigmentoitu matta nude vaaleanpunainen. Muista vain mielessä huulet hyvin ensin balmilla, jos sinulla on hiutaleita, koska se on niin pigmentoitu, että se poimii jokaisen. Yksittäinen. Epätäydellisyys.

MAINOS

Toivottavasti näet jotain haluat. Haluan ymmärtää, mitä mieltä olet.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen