käyttäen uutta tiimalasi ympäröivä strobe valaistus jauhe Euforic Strobe Light Oma ylempi poskipyörä ja alas silta nenäni …
Aina kun uskon tiimalasi meikkiä, uskon eleganssia … hienostuneisuus … ja meikki, joka on FRIGGIN “kaunis, samoin kuin heidän neljä uutta 38 dollaria ympäröivä strobe valaistus jauheet herättävät elävät päivänvalot pois kaikista kolmesta näistä asioista (minäkin puhua heistä lyhyesti Tässä 5 asiaa rakastan viime aikoina videoita).

Minulle tämä korostetaan niin poikkeuksellisen oikein.

MAINOS

Neljä uutta tiimalasi ympäröivää strobe valaistusjauheita
Tiimalasin ympäröivä strobe valaistus jauhe häikäisevässä strobe valossa
Myönnän sen: saan persnickety usein minun jauhe korostaa, koska tiedät, kun olet tietyn iän nainen, metalliset? – vaikka he ovat ihastuttavia, huomattavia ja yhä niin silmiinpistäviä, he voivat myös olla karhu työskennellä, kun pakkaset peitteet menevät snorklausta huokosissasi samoin kuin hienot linjat, samoin kuin korostaminen Kaikki tavarat, joita et todellakaan halunnut korostaa lainkaan …

Tiimalasin ympäröivä strobe valaistus jauhe euforic strobe valossa

Tiimalasin ympäröivä strobe valaistus jauhe hehkulampulla strobe valo

Tiimalasin ympäröivä strobe valaistus jauhe iridescent stroben valo
Nyt … aion ilmoittaa tämän seuraavan lauseen, vaikka ymmärrän, että se on kulunut klise, mutta nämä ympäröivät strobit todella tuottavat, että lit-from-in-candlelit hehku. Tiimalasin mukaan taika tulee fabulously hienoista helmibittiä eri kokoisina, mikä näyttää valoa monipuolisiin tutkintoihin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tiimalasin ympäröivän strobin valaistusjauheita …
Toisin kuin samankaltaisessa, huomattavassa o.g. Tiimalasin ympäröivä jauheet, strobit ovat tiukasti korostimet (O.G. Ympäristöä voidaan myös hyödyntää muille asioille). Katson, että voin laittaa O.G. Ambient valaistus jauheet minun sopimukseni ympärillä tai hyödyntää heitä asettamaan alikoteloni peitevoide, en tekisi näitä asioita strobien kanssa.

Pakkaus uuteen tiimalasi ympäröivälle strobe valaistusjauheille
Se ei ole koputus heille. He ovat vain vähän erilaisia ​​kuin vanhemmat serkkunsa, mutta minäkin heidät heidät. Samoin kuin minäkin uskovat, että he saavat paljon paremmin, kun käytät niitä koko päivän.

Niitä tarjotaan neljässä darned lähellä typerää, monipuolisia sävyjä (kaikki on luotu kaikkien ihon sävyjen käyttämiseen).

Joskus muiden korostelijareiden kanssa haen joitakin yhtä hyvin kuin tuntuu, “Oh, minun gosh! Käytän yhtä paljon … “Kuitenkin näiden, vaikka teen vahingossa mennä yli laidan, se ei näytä pahalta.

Joo, sain hullun kuin nämä ympäröivän strobe valaistusjauheita!

Tiimalasin ympäröivä strobe valaistus jauhe keskellä, jossa on ympäröivä valaistus jauhe vasemmalla ja pannulla ympäröivä valaistus punastua oikealla
Ne ovat pienempiä, muuten kuin alkuperäiset asiat. Vertailun vuoksi he ovat täsmälleen samankokoisia kuin tiimalasipysähdys.

MAINOS

Vai niin! – sekä tiimalasi myös julkaissut viileän bittiä 22 dollarin sienellä, jolla voit käyttää niitä, samoin kuin se on kätevä … voit hyödyntää kulma-osaa korostamaan ylimmät poskipyörät sekä ajatus korostaa nenäsi ja Cupidin Keula, mutta en välttämättä usko, että se on paikan päällä, jos sinulla on jo suuri korostusharja.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen