Kyse on silmät! kiiltävä silmät
Hei kaikki!

Toinen päivä minulla oli kahvia muutamalla tyttöystävällä – luultavasti paras aika saada meikki inspiraatio – ja rakastuin yhteen ystäväni melko glittery eyeliner. Yritin sitä itseni ja löysin sen olevan hämmästyttävä tapa vetää pois pieni kimallus päivän aikana. Soitan sen “arkipäivänä” katsomaan, ja toivon, että tulet siihen niin paljon kuin olen ollut!

MAINOS

Yksi tärkeimmistä osista tähän ulkoasuun on suuri ja jopa ihon sävy. Käytin uutta Shiseido Synchro Skin Foundation (45 dollaria 1oz) räätälöityä seosta kultaisen 2 ja neutraalin 3 kanssa ‘T valmis, mutta luultavasti löydämme paljon enemmän värejä, jotka tulevat kysyntään.

Shiseido Synchro Skin Foundation Golden 2: ssa ja neutraalissa 3

Tässä on ihon sulatus ihoni. Kuten näet, se paransi tekstuuria tietyillä alueilla, mutta se näytti paremmalta ja paremmalta, kun päivä jatkoi. Itse asiassa se on uskomattoman pitkäikäinen kuin nimi ehdottaa! Se ei kuitenkaan tuntenut öljytöntä, ja minun piti todella työskennellä säätiöllä hyvällä buffing-harjalla, jotta tekstuuri ja raidat katoavat. Olen aidan tässä vaiheessa, mutta tämä perusta on tullut pyhä graali joillekin teistä siellä, koska sillä on 5 tähteä Sephora.

Mac AmberLuxe Palette Swatches

On hauskaa osaa! Käytin lämpimää ruskeaa Matte Eyeshadow tehostamaan petite silmäluomiani (paras ideani silmien avaamisesta) ja veti paksun mustan linjan geeli eyelinerin kanssa. Tarkasin Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Shadow Palette (32 dollaria) ja hoitanut sen koko vuorauksen. Tämä on hyödyllinen pieni paletti vakaville glitter-faneille. On suuri valikoima värejä, joilla on huomattava rakenne ja loistaa. Neljäs varjo on yleensä painettu Glitter ja oli paras vaihtoehto säilyttää vahva musta linja. Lookin lopettaminen, pop kirkas punastuminen poskien omenaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ole hyvä! Se oli liian helppoa?

Shiseido Synchro Skin kestävä nestemäinen perusta on uusi keväällä 2016 ja pysyvä Shiseidossa ja kaikissa Shiseido-laskurissa (Sephora, Saks, Nordstrom, Bloomingdales ja Macys).

MAINOS

Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Shadow -paletti on pysyvä Macissa, Nordstromissa ja Macy’ssa.

Nähdään seuraavassa!

Anna