, joka yllään Miss Day Spa Deep Therapy esikäsitellyt geeli huulet naamio (4,00 dollaria)
Nyt kun kesä on täällä, on paljon asioita, joita olen nauttinut, että en tavallisesti tehdä talvella … kuten juoda jääkahvi ilman outoa ulkonäköä. Minulla ei myöskään ole ollut pään kylmää, kun otetaan huomioon huhtikuussa ainakin, ja olen palannut jälleen parhaaseen plus-kokoiseen Maxi-mekkoon.

Mutta yksi asia, jota en voi koskaan näyttää löytävänsä, ei väliä kaudesta, on parannus kuiviin, hiutaleisiin huuliini.

MAINOS

Laukuni tavallisesti on vähintään kaksi tai kolme erilaista huulirasvoa, ja minä kirjaimellisesti heidät kotiin kotona, mutta mikään niistä ei todellakaan toimi. Ne auttavat, mutta ne eivät ole ratkaisu, joten nyt yritän löytää vastauksia jokapäiväisen huulen kosteuttajien ulkopuolella.

Olen kokeillut huuleni, mutta tällä kertaa olen valinnut paljon suosittua lähestymistapaa. Testan maskia!

Joten kasvot naamarit eivät ole mitään uutta, koska olen varma, että tiedät. Yksittäiset käyttöarkkien naamarit ovat erityisesti ylimääräisiä suosittuja viime aikoina (Jen piti tätä Amore Tyynenmeren kautta), mutta oletteko koskaan kokeillut huulimaskia ennen?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

He kuulostavat outoa, eikö?

Mutta tämä kustannustehokas pieni aarre – Miss Day Spa Deep Therapy esikäsitellyt geeli huulipuna – oli liian vaikea vastustaa (olen nähnyt sen tavoitteena noin $ 3).

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun yritti tätä naamiota, ja olin hieman järkyttynyt, kun avasin paketin ensimmäistä kertaa kuinka paksu naamio on.

Oletan, että se olisi ohut arkin maski, joka vain kattaa huuleni, mutta niin kuin näet, se on hieman suurempi kuin se.

En odottanut havainnollistamista edessä olevan aivan niin … Kirjaimellinen.
Olen eräänlainen rakkaus kuvat Miss Day Spa käyttää.

Tämä oli kokemus, sanoa vähiten. Seurasin pakkauksen ohjeita ja painoin naamiota huulillani, tasoitettiin sitten reunat ulos, kunnes se pysyi paikallaan.

Nyt tämä kesti hieman terveempiä, ja en ollut varma, että olisinko tarkoitus osallistua huulilleni hieman tai pitää ne tiukasti kiinni (pidin heitä potkittu takaisin). Se oli aluksi Akward.

Maski itse ei ole täysin kyllästynyt seerumissa. Se on vain esikäsitelty, joten se on vähän märkä, mutta se ei ole täysin liotettu tuotteesta, kun käytät sitä, jota en odottanut. Siinä on myös kevyt aloe / kukka haju ja maku.

Seuraavassa tarkastellaan ainesosia …

Vesi, glyseriini, butyleeniglykoli, ceratonia sitriqua kumi, kondrus crispus (karrageeni), lactobacillus ferment, scutellaria baicalensis juuruuute, camellia sinensis lehtiuute, artemisia prinsps lehtiuute, hoututynia cortata-uutteet, sitrushedelmät hedelmäuutteet, Ricinus Communis Siemenöljy (Castor ), 1,2-heksaanidioli, kapryyliglykoli, fenoksietanoli, helmiuute, natriumhyaluronaatti, diptoasium glycyrrhizaatti, etheheksyyliglyseriini, adenosiini, sakkaridi isomerate, sitruunahappo, natriumsitraatti, kaliumhydroksidi, dinatrium EDTA, Ascorbyyliglukosidi

Täällä on joitain todella mielenkiintoisia ainesosia, kuten risiiniöljy, japanilainen Mugwort (Artemisia PrincePS Leaf Extract) ja Pearl Extract.

Kun laitoin maskin, odotin 20 minuuttia, kun se liotettiin … jonka aikana olen vaelsi ympärilläni asunnossani tai huoneisto toivoen, että en niellä mitä oli maski. Toisin sanoen minulla oli runsaasti aikaa huvittaa itseäni.

Tämä on oikea tapa soveltaa huulipunaa, kyllä?
20 minuutin kuluttua anna tai ota (Oletko koskaan vahingossa jättänyt arkin maskin, kuten tunti?), Tunsin ilmakuplan maskin tyyppisellä … Pop. Reunat aloittivat kuorinta pois, joten ajattelin, että oli aika nähdä, mitä tämä vauva oli tehnyt.

Unfortunately, I lost the picture of what my lips looked like right away after removing the mask, but my lips were noticeably softer and a little tacky from the solution.

MAINOS

I reached for a lip treatment to seal the deal, so to speak, and my current fave is the Estee Lauder new dimension Plump+Fill expert Lip treatment ($42).

If you’re seeking to try a lip mask because balms are just not cutting it for you, I absolutely recommend this one. I wouldn’t say that it absolutely blew me away, but I think it’s well worth $4 as part of my regular day spa night ritual. It’s different and fun, and I think it does help.

Have you ever tried a lip mask before? Do you do anything special or out of the common to treat your lips? If you do, my dry lips and I would love to hear about it!