Nykyinen säätiö murskata!
Miksi tämä säätiö ei ole Cult Classic vielä? Se on yhteensä? helmi.

Shiseido Synchro Skin Foundation ($ 45) on keskitason ihminen öljytöntä nestemäisestä pohjasta Fabulousness kaikille ihotyypeille, ja sen ohut sakeus muistuttaa minua enemmän satiini Dior Diorskin Nude Air, jonka olin täysin pakkomielle muutama vuosi sitten ja vielä? (melko tyyris kuin).

MAINOS

Koska synkronoiden iholla on elävämpi, vähemmän mattapintainen viimeistely kuin diorskin alaston ilma, mielestäni se näyttää vielä luonnollisemmalta, ja ajattelen myös parempaa, että huokoset ja hienot linjat. Joten, jos olet nainen, joka on asunut lukemattomien tehtävien ja seikkailujen läpi ja on kokemuslinjat todistamaan sen, tämä voisi täysin työskennellä sinulle (vaikka kaiken ikäisten peeps voi käyttää sitä).

Se istuu tiiviisti myös iholle. Joskus unohdan, että käytän sitä. Ja vaikka kattavuus on keskisuuri, se on riittävän voimakasta peittää paljon.

Tässä kuvassa alla olevassa kuvassa käytän säätiötä ilman jauhetta tai peitellista …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mikä on unung meikki sankari? Minulle se on usein aliarvostettu meikki Morsel, pysyvä keräystuote, joka juoksee monien meikki ystävien tutka-näytön alla, mutta usein rocks maailmaani. Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikeistani.

SHISEIDO SYNCHRO SOONT Pysyvä nestemäinen perusta Broad Spectrum SPF 20 Golden 5: ssä itsessään (ei asetusjauhetta). Huulipuna on kaupunkien hajoaminen Spellbound.

Kattavuudesta, niin kauan kuin et mielessä kerrostaa, voit helposti rakentaa sen täyteen. Joko tapa, keskipitkä tai täysi kattavuus, se ei näytä tai tuntuu, että käytät meikkiä lainkaan. Käytä sitä, käytän yleensä sormia (muista ravistaa lasipulloa ennen kuin painat pumpun applikaattoria), mutta kauneusblender tai säätiön harja toimii aivan samoin.

Kuitenkin työskentelen sitä, se on aina helppokäyttöinen – ei vanteita hypätä läpi tai muuta tomfoolery.

Kolmen eri aluston (neutraali, kultainen ja ruusu) on 11 sävyä, ja käytän Golden 5: tä, joka on paikan päällä ottelu minulle (rikkoutunut ennätysaika, mutta olen NC42 Macissa).

Toivoisin, että oli enemmän värejä? Ehdottomasti. Tummemmat värit voisivat ehdottomasti käyttää enemmän? Koska valinta on merkittävästi rajoitettu (kultainen 5 on toinen pimein), mutta jos löydät varjosta, joka toimii sinulle, luulen, että rakastat.

MAINOS

Suositellaan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille – varsinkin jos haluat luonnollisen näköisen ihon ja et halua täysikokoinen glam-säätiö.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen