kermainen jet musta Essie Haute -huippu, yksi kuudesta uudesta 8,50 dollarin sävyt Essie Winter Season 2015 kokoelma, on Flecks Ametiks Glitter …
Hissilippu odottaa Chalet Essie! Se on talvikauden Wonderland of Chic, mutta älä huoli pakastaa teidän tahnaa pois, koska kuusi uutta kynsilakkausta Esseen talvikaudella 2015 kokoelma (8,50 dollaria kukin) pitää sinut lämpimänä.

Babesille (ja dudes!) On kolme rohkeaa sävyä, jotka pitävät ylelliset kynsien värit ja kolme alemman avaimen lakka luksiltaan.

MAINOS

Essie korkeusasenne, kermainen scarlet
Minulla on kaksi kerrosta jokaisesta väristä näissä pyyhkeissä, ja ainoa, joka antoi minulle trubs on top show, kermainen, jauhemainen vaaleanpunainen. Se meni hieman raidasta …

Muut viisi ottivat rinteille kuin ammattilaiset! – Erityisesti haute-amme, joka on kaunis musta ametistiglaisella.

Niin kuuma, että haute-amme. (Satunnainen puoli Huomautus: Tiesitkö, että raskaana olevien naisten odotetaan välttää kylpytynnyksiä? Voi hyvin! Arvaa, että se merkitsee matkoja minun Hot Teach Time Machine.)

Mitä punaisia, molemmat ovat erittäin silkkisiä sileitä …

Essie meidän on chalet, kermainen rubiini

Essie Virgin Snow, kermainen, terävä periwinkle

Olen iso essie fani, ja rakastan kuinka kauan he kestävät kynnet. Kaksi kerrosta ja pohja ja yläkerros, saan kuusi tai seitsemän päivää sormillani ja joissakin tapauksissa niin kauan kuin kolme viikkoa varpailleni (!).

Essie Apres Chic, Shimmery Platinum
Essie top show, kermainen, jauhemainen vaaleanpunainen
Rekisteröidy omalle tyylikkääseen hiihto- ja medpa-seikkailuun, etsiä Essie Winter Season 2015 -kokoelma nyt apteekki, salongit, ultaan myymälät ja verkossa.

Ensimmäinen yksi Lodge on pirullinen muna!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!