Mac Future Ahead Collection (kaksi kolmesta kappaleesta)
Tulevaisuudessa!

Tulevaisuudessa odotan, että Mac julkaisee kuukausittain uuden uuden musiikillisesti ladatun kappaleen, joka alkaa tämän kuukauden, samoin kuin ne tekevät sen seuraavien kahden kuukauden kuluttua.

MAINOS

Um … En todellakaan mene ulos raajoista siellä, koska, uh, joo. Mac tulevaisuus eteenpäin. Se on heidän uusin musiikkiyhteistyö, samoin kuin se sisältää kolme Le-tuotteita (joo, se on pieni), joista toinen on julkaistu jokaisessa kolmessa kuukaudessa. Jokainen on kumppanuus toisen laulajan kanssa. Siellä on yksi Justine Sky, yksi Dua LIPA: lle sekä yksi Lee Hi: lle, samoin kuin tämä oli täydellinen syy, että lisäämme uusia sävelmiä minun käynnissä oleva soittolistaan, joka on ollut kauheissa uusien sävelmien kanssa kuukausina.

Tarkoitan, pidän sinusta, Lisa Lisa, mutta voit kuunnella vain pään toe niin monta kertaa ennen kuin se alkaa ajaa sinut pähkinöitä.

“U ei tiedä,” Justine Skye

“Ole yksi,” Dua Lipa

“Hengitä,” Lee Hi

Amerikkalainen R & B-laulaja Justine Skye teki pastelli violetin vaaleanpunaisella helmillä Iridescent Deal Gulla (27 dollaria, tulossa 13. huhtikuuta valita Mac-paikkoja sekä internet justine taivas Iridescent jauhe [/ Caption]

Dua Lipa Cremesheen Glass
Tänään käytin Justine-jauhetta posket ja Duan kiilto.

Ooh, kipinä!

Justine taivas Iridescent jauhe minun posket sekä Dua Lipa Cremesheen lasi huulillani
Justine Sky Iridescent Powder (Top) sekä Dua Lipa Cremesheen Glass
Justine Skye iridescent jauhe (27 dollaria)

Käsittely jauhe menee täynnä kallistuksen kimallusta! Se on super shimmery, joten jos haluat hohtaa kävellen alas kulmakauppaan purukumin, tai missään muualla matkasi vie sinut, todennäköisesti sinulla on paljon hauskaa. Se on suunniteltu posket sekä kasvosi, mutta panostan, että voit myös hyödyntää sitä silmilläsi.

Olen todennäköisesti hyödyntää sitä kannen värinä, rehellisesti, koska minusta tuntuu siltä, ​​että se on hieman niin paljon loistaa posket.

Dua Lipa Cremesheen Glass ($ 17)

Ymmärrät tarkalleen, kuinka paljon pidän Cremesheen Formula, joten olen kaikki menetelmästä Tämä voimakkaasti kosteuttava ei-tahmea kiilto tuntuu huulillani, mutta en todellakaan näe oletettavasti vilkkaat kimalut. Se on pohjimmiltaan suora irrotettava kiilto.

Dua Lipa Cremesheen Lasi Ainesosat
Justine taivas Iridescended -ainetta
Uskon, että molemmat osat Mac Futureista eteenpäin ovat melko (ja pidän laatikoista), mutta en ymmärrä, jos tunnen sydämessäni, jos unohdin heitä …

MAINOS

Tulevaisuudessa ymmärrän yhden asian varmasti. Plus-kokoinen tabby yrittää nousta rintaani tänä iltana.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen