Sephora Formula X Järjestelmä
Minulla ei tyypillisesti ole multi-step manisi, mukaan lukien pohja sekä yläkerros, kun maalaa tassani (lue: Olen yhtä laiska, yo), vaikka järkevä mieli tunnustaa täysin varovaisuuden ottamisen Lisäaikaa pidentää puolalaisten elämäni elämää.

Mutta koskaan siksi, että aloin käyttää Sephora Formula X “Järjestelmä” $ 32 kynsilakka, en välitä ylimääräistä kilometriä lainkaan.

MAINOS

Kynsien puhdistusaine
Tämä johtuu osittain, koska uskot, että asetettujen Sci-Fi-tyypin pullot sekä viileät, kuten ne kuuluvat Apple Storeen viimeisimpien iMacsin vieressä samoin kuin samoin kuin tavallinen työ.

Pohjapinnoite
Set saa suuria merkkejä osoittimista Sephora.com: sta, samoin kuin näen miksi. Käytin kynsipuhdistinta (harja-neste, joka auttaa poistamaan jäännöksen kynnet, joten tuotteet, joita kerroit yläosassa, sitoutuvat paremmin), pohjakerros sekä yläkerros Tom Fordin Viper Nail Lacquer tällä viikolla samoin kuin minun kynnet On varmasti käsitteli helvettiä, että laitan ne paremmin.

Päällystakki

Gravy voi avautua, kynsien valuminen, astianpesu, kirjoittaminen, arkistointi – kuusi koko päivän kuluttua VIPER, olen vain alkanut nähdä pienimmät pelimerkit äärimmäisen ehdotuksissa minun kynnet; Uskon, että voin vain pystyä kaappaamaan vielä kaksi tai kolme päivää (vähintään) tästä mani.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mani kuuden päivän kuluttua Tom Ford Viperin kanssa hyödyntäen järjestelmän … silti näyttää hyvältä, joo?
Aseta myös neljäs tuote. Kynsipuhdistuksen lisäksi pohjakerros sekä yläkerros, saat vaihtoehdon Sephora X Nail Polish Shades, josta on runsaasti valita.

Olin vain todella mielialassa VIPER tällä viikolla, minkä vuoksi en käytä Sephora Formula X Shade tänään.

Seuraavaksi My Mani, uskon kuitenkin kaavan X varjossa kiertoradalla, tumma taivas sininen. Uskon, että se näyttää aivan yhtä suurelta.

Ostettu erikseen, sarjan tuotteet asettaisivat sinut takaisin 44 dollaria, joten 32 dollarin kustannusmerkki edustaa melko suuria säästöjä.

MAINOS

Löydät Formula X “The System” nyt Sephora-myymälöissä sekä Sephora.com.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen