Tämä julkaisu sponsoroi Purina Pro Plan #proplancatpartner. Lisätietoja julkaisupolitiikasta on minun vastuuvapauslauseke.

Välilehdet vievät hyvin ansaitun napin, kun olet suorittanut lopullisen erän perintö, hänen kolmiosainen graafinen romaani. Hän on yläkerrassa nukkumassa minun zellapaita sängyssä.

Tässä on lopullinen versio ennen kuin se osuu lehtikioskiin sekä sarjakuvakauppoihin. Hän vaati, että hänen fanit meikki sekä kauneus blogi näkevät sen ensin.

MAINOS

Toivottavasti nautit!

Tässä on osat yhtä ja kaksi, jotka on noudatettu jännittävä lopullinen ajatus kolmessa …

Legacy: Osa 1

Legacy: osa 2

Legacy: Osa 3

Sponsoroi Purina Pro Plan Feline Food

Purina Pro Plan Feline ymmärtää, että jokainen kissalainen on erilainen omassa ihmeellisellä tavalla. Siksi Purina Pro suunnitelma on erilaisia ​​kuivia sekä märkä kissan ruokia sekä välipaloja, jotka tarjotaan yksinomaan lemmikkieläinten erikoiskaupoissa, voidaan löytää kolmessa ainutlaatuisella ravitsemuksellisella alustoilla – maistella, hienosti, sekä tarkennus (välilehdet tykkää tarkennuksesta! ) – Jokaisella kaavalla, joka on suunniteltu tarjoamaan kehittyneitä ravitsemuksia, jotka auttavat vetämään parasta kissasi. Lisätietoja saat osoitteesta www.proplan.com/cat.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. Toivottavasti sinulla on suuri viikonloppu, mitä olet. Kitty hugs sekä nenä-hanat, ystäväni.