… T-paidan kanssa, jossa on numero sekä miehesi ensisijainen pelaaja hänen mieluummin tiiminsä, samoin kuin vastaava itseään tulevasta vauvan tytär! Ainakin uskon niin.

Annoin El Hub tämä Draymond ympäristöystävällinen Golden Määritä Warriors T-paita (ovat meidän alueellinen koripallojoukkue täällä lahden alueella) Ystävänpäivä, samoin kuin vannon, kaveri oli kyyneleitä silmissään.

MAINOS

Hieman takaisin tarina: El Hub Looooooves Draymond Eco-Friendly (“Hän pelaa niin paljon sydäntä!”). Olisin edes mennä niin pitkälle kuin puhelimitse hänelle El Hubin nykyinen kaveri murskata, haha!

BG myös sain isänsä V-Day-lahja – vastaavia sotureita, joita hän aikoo käyttää, kun he katsovat pudotuspelejä yhdessä … Olettaen sotureita tehdä pudotuspelejä tänä vuonna.

Jos olet kuin urheilupuhallin, seuraavan kerran, kun tarvitset lahjaksi miehelle (tai tytölle), ovat kuitenkin täysin stumped, uskovat urheilu vaatteet. Se oli valtava osuma talossamme.

MAINOS

Löysin theesie sekä tee, jossa on Draymond Greenin nimi sekä numero NBA: ssa Internet-myymälässä. Olen aluksi myös tarkoitus saada vastaava jersey välilehdelle, mutta en voinut löytää sitä, että uskoin, että hän olisi (Haha), joka johtaa minua kysymään erittäin painava kysymys … Miksi on niin vaikeaa löytää koripallo Jersey kissasi?! Se ei todellakaan pitäisi olla tämä kova, ihmisiä.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen