Olen vaaleanpunainen haze … yllään Tom Ford Charm Pink Haze Kerma Väri silmille, 40 dollaria
Minulla on huono Rose Gold! – ja Tom Ford Beauty’s $ 40 vaaleanpunainen haze kerma Väri silmillä on Flames of Desire …

Kuinka paljon rakastan sinua, oh persikka vaaleanpunainen prinssi kerma luomina kultainen helmi?

MAINOS

Haluan laskea tapoja …

1. Olet virheetön

Kuten Escapade, rajoitettu painos kermavärinen toveri Tom Fordin kesällä 2013 kokoelma, kevyt vaaleanpunainen haze liukuu ihon pitkin kuin jääpala koko lasilla, ja mousse-kaava kestää kauemmin kuin Duracell (helposti koko päivän) – ei patchiness, rypyt tai häipyminen , vaikka kulunut ilman aluketta.

2. niin joustava

Voi lukuisia tapoja käyttää sitä … kun haluan, että ’57 Chevy Chrome-kaltainen loistaa, mutta en halua meikkiä, joka katsot kapettua tai raskas, minä vain kerroin vaaleanpunainen haze. Mutta jos minä haluan haudata pehmeämmän ulkoasun, minä buff ja buff, kunnes olen jättänyt persikka vaaleanpunainen kultainen kiilto. Ja sitten sen voimaa työskennellä pohjana jauheen silmien varjoja, jossa se myös erinomaisesti, varsinkin kun se koskee persikoita, purput, vaaleanpunainen, pronssi ja kulta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

3. Flattery saa sinut kaikkialle …

Kyllä, se ylistää, etenkin Tansin päällä tai jos käytät kultaa, vaaleanpunaisia ​​ja koralleja hyvin.

Suljettu vasemmalle ja sekoitettu oikealle

Pink Haze on jopa keskustelu käynnistin. Joka kerta, kun olen käyttänyt sitä kannellani, ainakin yksi henkilö on pysähtynyt kysymään minulta, mitä olen pukeutunut.

Premium-hinta ei jännittävä, mutta näen itseni kaavinta pulloa puhdasta.

En usko, että voit todella mennä vikaan joko kermanvärin kanssa Tom Fordin kesän kokoelmasta, mutta jos yrität päättää vaaleanpunaisen hazen ja escapadin välillä … valitsisin vaaleanpunainen haze, jos tunnet rohkeita ja pakeneita “Tuntuu rento.

Hinta: $ 40 (Yargh!)
Saatavuus: Rajoitettu erä, saatavilla nyt Tom Ford Laskurit (voi olla saatavilla myös verkossa osoitteessa neimanmarcus.com)
Makeup & Charm Blog Arvostelu: A +

Tiistaina kääntyy …

Juuri palannut kuumasta päivästä juoksumatolla (hän ​​puhui vain itsestään), ja nyt odotan innolla skandaalin episodia.

Olen käytännössä päättynyt kaudella 2 nyt (katselu Amazon on kysyntää), ja sh * t on virallisesti osunut tuulettimeen! Cheesy tekijä / voima on vahva tässä … mutta se on puolet hauskasta, eikö?

MAINOS

Mitä olet tekemässä?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen