Varoitus: Vieritä ei enää, ja älä katso enää näistä kuvista, jos olet tällä hetkellä niin nälkäinen, että voisit syödä post-sen.

En vitsaile. Olen tosissani.

MAINOS

Ok … Jos luet enää, älä sano, etten varoittanut ya.

Nämä ovat kuvia allekirjoituksen teepalvelusta ROTUNDA: ssa Neiman Marcus SF: ssä suoraan, missä toiminta on unionin aukiolla, ja se laittaa rumbly siihen.

Oi, poika … En voi edes katsoa näitä kuvia toivomatta Olin siellä juuri nyt täyttämällä kasvoni pienillä voileipä, kakut ja evästeet koko peukaloni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pieni paremmin kuin mansikka pop-tarts Minulla on nyt aamiainen juuri nyt! (Vaikka joskus pop-tort todella osuu paikalle, en voi valehdella.)

Tapasin viime viikolla joitakin kaveria, Arianne Glitter Geek Blogista, hänen vauvan tyttäreni Sarah ja ystäväni Marisol.

Allekirjoitus teepalvelu on hieno tapa ottaa tauko ostoksilla muutaman tunnin, jos olet koskaan vieraillut kaupungissa ystävien kanssa. Se maksaa 45 dollaria runsaasti tunnelmaa, potti teetä jokaiselle henkilölle (valittu monenlaisista makuista) ja suolaisista voileipiä, makeisia, sconeja ja hedelmiä nimikkeisiin.

Jokaisella on erilainen nom-syömisstrategia, mutta aloitin suolaisilla voileipäillä (viipaloitu kurkku, jolla oli kermajuusto, olivat suosikkini, seurasi tiiviisti munan salaattia), sitten siirtyi sconesiin (mikä minä olen huomannut sitruunan juustoa) , before finishing with the sweets, which included a gingerbread cookie that made me feel like I was melting into my chair…

NIIN HYVÄ.

Tietenkin tee oli myös herkkä. Tilasin Vanilla Decaf mustaksi, ja se sopii täydellisesti välipaloihin.

Jos menet, suosittelen varauksia ensin, vain siinä tapauksessa, että se on kiireinen päivä ja pyytää yhtä taulukoita unionin aukiolla.

Se vain potkaisee kokemuksen ylös lovesta.

Mielestäni se olisi hauska kokemus tyttöjen päivälle tai ehkä äiti ja tytärpäivä. Ehkä ensi kerralla olet SF: ssä?

Muuten, nimitys Sarah, PAL Arianne’s Baby Girl, parhaiden vauvan hiusten palkinnon 2015.

Katsokaa kaikkia lumoavia hiuksia! Ja voitko uskoa, että hän on vain kolme kuukautta vanha? Että faux-hawk on myös luonnollinen. Siellä ei ole mitään tuotetta.

MAINOS

On selvää, että tämä lapsi on shampoo-mainoksia tulevaisuudessa.

Hauska iltapäivä Rotunda! Se on minä (ja vauva tyttö!), Sarah, Arianne ja Marisol
Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen