Karen: “Ya Know, välilehdet, en näe, miksi olet niin kammottava. Tarkoitan, että olit se, joka orkestroi tämä koko asia. Sanoit: “Haluan kuvaus!” Ja sanoin, “hieno, olet pomo.” Ja – haluan vain vetää ylös tekstiä, jonka lähetit puhelimeen täällä – se sanoo: “Malli joitakin uudesta Sininen illuusio de Chanel Collection Eye Makeup minulle, ja tee se snappy! Minulla ei ole koko päivää. ‘”

Välilehdet: “En usko arvostan asennettasi. Lyön vetoa Naoman avustaja ei anna hänelle epätoivoa näin. ”

MAINOS

Karen: “Oikea, se on, koska hän on liian kiireinen Ducking Kaikki puhelimet heitetään hänen …”

Välilehdet: “Voi, erittäin hauska. Olet vain onnekas, että satutan tassani pelaamalla jalkapalloa, muuten näyttää sinulle, mitä puhelin tuntuu. ”

Karen: “Kuuntele, välilehdet, tämä asia on ihanteellinen nyt, tämä jännitys, sen täytyy pysähtyä. Sinulla on tehtävä, mutta niin minä, ja tarvitsen sinua kunnioittamaan sitä. Me molemmat tiedämme, että olet lahjakkuus täällä, mutta olen myös tärkeä, välilehdet. En ole naarmuuntumispaikka tai crinkly lelu. ”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Välilehdet: “Tiedän sen! Et usko, että tiedän sitä? Olet minun avustajani, joten miksi et tee joitakin avustamaan muutosta ja tekevät minusta kastike? ”

Karen: “Tee se itse. Olen Hiatus, kunnes kerrot minulle, mikä on väärin. ”

Tabs: “Kerroin teille … En halua puhua siitä.”

Karen: “No, se on liian huono. Katso – Tulen vain ulos ja sanon. Onko tämä jotain tekemistä charette? ”

Välilehdet: “Olen pahoillani, mutta en tiedä mitään henkilöä tällä nimellä …”

Karen: “Choupette? Choupette Lagerfeld? Tiedän, että tiedät kuka puhun. ”

Tabs: “Okei, ehkä.”

Karen: “välilehdet, vain siksi, että Choupette Pranse ympärillä koko päivän hänen Chanel Cat Castle Karl ei osoita, että sinun täytyy tuntea uhkaa. Jokainen, joka on yksittäinen Kitty mallinnusteollisuus tietää, että olet kissan Meow. ”

Välilehdet: “Todella …? Et vain sano sitä? ”

Karen: “Ehdottomasti! Tarkoitan, että Choupette on söpö. Annan hänelle, mutta hän ei voi komentaa huonetta kuin sinä. Hänellä ei ole ympärysmitta tai asennetta, ja panostan edes tietää paljon enemmän Chanelista kuin hän tekee. ”

Välilehdet: “TRUE. Hän ei tiennyt Riva farkuista tai Aurora. ”

Karen: “Tarkalleen. Joten näet mitä sanon? Olet täysin eri liigassa, välilehdet. Sinulla ei ole mitään huolta. Nyt, jos tunnet paremmin, voinko antaa sinulle mietintöni sinisistä illuusioista, joita kysyit minulta? ”

Välilehdet: “Toki. Olet oikeassa. Tehdään niin.”

Karen: “Suuri. No, kaksi 36 dollaria ruukku kerma varjot, illuusio d’ombres ilmestykseen ja määränpäähän, on metallinen, korkean loistoa viimeistely ja sekoita kauniisti minun kansi. Valitettavasti, jos en aseta heitä jauhe varjo päälle, he myös rypistyvät paljon yhden tai kahden tunnin sisällä. ”

Välilehdet: “Mene …”

Karen: “29 dollaria Le Crayon Yeux Precision Eye Deferer sininen Aerien? – Okei vain. Mielestäni se on uskomattoman kaunis ripsien rivillä, varsinkin ruskeilla silmillä, mutta se hyppää pois vesilinjani, kuten sammakko pois lilly pad. Lisäksi se tuntuu hieman kovaa … halusin sen liukua. ”

Illusion D’OmBre ilmestyksestä
Illusion D’Ombre määränpäähän

Le Crayon Yeux Precision Eye Deferer Bleu Aerien
Vasemmalta: Le Crayon Yeux Precision Eye Deferer Bleu Aerien, illuusion d’Ombre ilmestyksestä ja illuusio D’Ombre kohteeseen
Wearing Le Crayon Yeux Precision Eye Deferer Bleu Aerien, Illusion D’Ombre ilmestyksestä ja illuusion d’ombre määränpäälläsi silmäni

Välilehdet: “Erittäin informatiivinen. Se oli loistava mietintö, kiitos. Olen alkanut tuntea paremmin. ”

Karen:

Tabs: “umm … voinko olla halaus?”

MAINOS

Karen: “Tietenkin voit, välilehdet.”

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen