käyttämällä uutta Mac maku Temptation Stadow X 4 Quad, 40 dollaria
Hyvä uutinen puoliksi unessa naisille, jotka voivat tuskin kerätä “Hrmph!” Kun olet indeksoi sängystä (Hei, olen siellä). Uusi Mac mac maku kiusaus luomiväri x 4 quad (40 dollaria) tekee aamusta meikki paljon helpompaa aivoista.

Maku Temptation Quad on yksi 16 kappaletta pian vapauttaa Mac-maku Temptation Collection, joka Graces Macy’s Mac -laskurit (yksinomaan) Musta perjantain esikatselu myynti tänä perjantaina 23. marraskuuta keskiyöstä 4: een asti Sinun mieluummin nukkua noitan aikana (olen täysin ymmärrä), samoin kuin olet Yhdysvaltain ostaja, Quad paluu Internetissä Maccosmetics.comissa 6. joulukuuta sekä sitten tallentaa 23. joulukuuta tammikuuta 17.

Quadin neljä pelkkä, viileä, viileä jauhemaisia ​​luomivärejä vaalean violetin, violetti, sininen ja musta näyttävät tummilta pannut, mutta melko pelkkä NC42-ihollani. Näiden värejä Sernessin pitäisi tehdä quad suuri ehdokas stressaaviksi aamuisin, kun olet kiirehtiä ovesta.

MAINOS

Yksi tapa käyttää “Em – vain Pat Ligh Violet Shade, katso silmiä, kannen ympärillä ennen ripsien viivoja yhdellä kolmesta tummemmasta väristä quadissa.

Varjot sinisestä pannusta vasemmalla vasemmalla: Naval (laivastoinen sininen veluxe helmi), katso silmät (vaalea violetti pakkas), pysyvät sultry (syvä laivaston satiini) sekä hiili (musta matta)
Vasemmalta: Katso silmät, pysy Sultry, Naval sekä hiili

Söpö värejä, mutta odotin hieman enemmän draamaa tästä quadista … Valtava UPS Mac ottaa vastaan ​​vaarat ja leikkii eri pigmenttiä ja intensiteettiä, mutta meikki fanit odottavat tämän quadiin sateen pigmenttiä niiden kannet voivat olla pettynyt.

Ei, että minulla on mitään pelkkä sävyjä vastaan, mielessä sinua. Uskon, että he ovat hienoja, varsinkin kun minulla ei ole aikaa monimutkaiseen sekoittamiseen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

MAINOS

Jos olet ihastunut suurista värisävyistä ja luomiväristä täydentää, ettei se ylitä sitä hohtavassa, anna maku kiusausta kokeilla.

Hinta: 40 dollaria
Saatavuus: Tulossa yksinomaan Macy Mac -laskureihin 23. marraskuuta keskiyöstä 4: een a.m. (musta perjantai); Perjantaina USA: n ostajat voivat löytää sen Internetissä Maccosmetics.com 6. Joulukuuta sekä sitten myymälöissä 23. tammikuuta.
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: B

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen