koko ei-englanninkielisen maailman, hän on nainen lohikäärme tatuointi, vaikka hänellä ei ole minkäänlaisia ​​tatuointeja, jotka ovat sellaisia, sekä lupauksia koskaan saada yksi.

NOOMI RAPACE, Syntynyt Noomi Norà © n 28. joulukuuta 1979 Hudiksvallissa, Ruotsin näyttelijä Nina Norà © n espanjalainen Flamencon laulaja Rogelio Durãn, ymmärretty varhain, koska hän halusi olla näyttelijä Pieni tehtävä islantilaisessa elokuvassa, raven varjossa, kypsä vanhuus 7.

MAINOS

Mutta hänen ammatinsa ei todellakaan alkanut kuumentamaan vuoteen 2007 asti, noin 20 vuotta myöhemmin, kun hän soitti ahdistuneesta teini-äidistä Daisy Diamondissa, tanskalainen elokuva, joka keräsi jotain tärkeätä suosiota.

Kaksi vuotta myöhemmin hän voitti toiminnon, joka tekisi hänelle maailmanlaajuisen Superstarin sekä Euroopassa että Hollywoodissa, pelissä alkuperäistä Lisbeth Salanderissa kaikissa kolmessa Ruotsissa / tanskalaisessa Millennium-sarjassa, nainen Dragon Tattoo , Nainen, joka pelasi päättyessä samoin kuin nainen, joka potkaisi Hornetin pesän.

Hänen ensimmäinen Englanninkielinen tehtävä oli viime vuoden Sherlock Holmes: varjojen peli, jossa hän pelaa ranskalaisen mustavaltion yhdessä Robert Downey Jr. sekä Jude Lawin kanssa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Siitä lähtien hän on ollut pois tästä maailmasta. Itse asiassa voit tunnustaa hänet tutkijana Elizabeth Shaw Alien Prequel, Prometheus.

En ollut hullu elokuvasta (vakavasti, se ei ollut mitään järkeä), mutta pyysin Nooman suorituskykyä. Uskoin, että hän ja välilehdet olivat kaksi parasta elokuvasta.

MAINOS

Hänen toimintaansa Elizabeth, Noomi Urheilu erittäin ihana lyhyt leikattu “, mutta hän ei ole täydellinen muukalainen pitkälle kampaukselle.

Mitkä Nooman kampauksista pidät parhaiten?

1. Pitkä löysällä aalloilla sekä syvällä puolella

2. Lyhyt musta viljely pitkällä, sivupyörällä

3. Chin-pituus Bob löysällä aaltoilla

4. Kurssi bob sivusa

5. Wavy Updo

6. Blunt Bangs sekä ponytail

7. Pitkä keskipitkällä aalloilla

8. Pitkä samoin kuin kerroksellinen sivupyörällä

9. UPDO korkeudella selässä sekä sivusuunnat

Näytä tulokset

Ladataan …

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen