vauvan viehätys Addict koulutuksessa (BBAT)
Muistan mielessä äitini melko Eyeshadow Triosta vessan hyllylle, kun olin vain neljä tai viisi, vaikka en ollut täsmälleen varma, mitä lopettaa heidän kanssaan …

Pidämme vain mielessä, että he ovat pois päältä minulle tuolloin, mutta ymmärsin, että he olivat jotenkin erityisiä sekä tärkeitä. Ensinnäkin uskon, että halusin vain pelata, samoin kuin meikki ilmestyi niin paljon hauskaa.

MAINOS

Ja se oli televisiossa! Vanhemmat naiset televisio-ohjelmissa katselin aina meikkiä sekä hiuksiaan sekä pukeutumaan sekä asettamalla lisävarusteita.

Cross kehon käsilaukku sekä ruffles … ei paljon muuttunut, todella.
Halusin myös tehdä sen. Vaikka olin todella nuori, minulla oli tunne, jonka voisin rock että ish, lol!

En ollut aina girly-tyttö. Pari vuotta myöhemmin menin Tomboy-vaiheen kanssa, samoin kuin en halunnut mitään loppuun meikki jälleen kerran noin 12.

Sitten sain kiinnostuneita siitä lähtien, joten lukuisat naiset ympärilläni käytti sitä kouluun, samoin kuin 2) se oli (vielä) pois rajoituksista minulle.

Joo, meikki oli täysin pois rajoituksia (mutta ei pysäyttänyt minua hiipiä hieman vuorauksella täällä samoin kuin siellä). Vanhempani olivat erittäin tiukat, joten en ollut mahdollisuus käyttää mitään, ei edes huulisäpuja!

MAINOS

Ooh, kielletty hedelmä … Purple Eyeshadow, vaaleanpunainen huulipuna, sininen liner. Olisin viettää tunteja risteilyä Thrifty taloni, unelmoi päivän, jolloin minulla olisi joitakin peitteitä, kuten Cotebirl Lipslicks sekä Coty Airspun jauhe kulumista.

Mikä on tarinasi, ystäväsi? Miksi uskot ensin ajattelemaan meikkiä?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen