Summertime O ‘Ihonhoito jatkuu …
Takaisin, kun rikkoisin “ulos säännöllisesti”, Caudalie käsitteli Lotion kanssa yksi kourallinen tuotteita, jotka saivat minut elämään. Olen tämän ranskalaisen tuotemerkin tulinen fani, erityisesti niiden kosteusvoiteet. Olen mennyt paljon enemmän pulloja käsitellä kosteusvoidetta, kehon kosteustaajia sekä kättä sekä kynsivoide koko vuosina kuin voin laskea.

Ymmärrän tuotemerkin, sekä ymmärrän tuotteitaan, joten en voinut odottaa pat-pat-pat ja kokeilla uutta Vinoperfectin keskittynyt kirkastusseuranta (42 dollaria).

MAINOS

Ensimmäiset asiat ensin, se ei ole väriaine. Mennään se suoraan. On parempi uskomattoman vetisen glykolisen seerumin, samoin kuin tyttö, ymmärrät, että olen ollut kyseisten glykolicsin viime aikoina.

Haluan vain, että se tarjosi osan glykolihapon, se koostuu komponenttiluettelosta, koska se tekisi ihonhoitoon paljon helpompaa.

Muista viime viikolla täsmälleen, kuinka huomautin, että olen integroitu glykoliset tuotteet eri vahvuuksista minun hoitoon – yksi lievä, yksi väline sekä yksi vahva? Joten haluaisin, että ymmärsin, mikä luokitellaan data Vinoperfect Brightening Essence alle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Perustuu täsmälleen, kuinka ihoni tuntuu sen hyödyntämisen jälkeen – mitä ymmärrän, ei ole mitään tieteellistä millään tavalla – arvelen, että se on erittäin kohtalainen kuin glykolisen spektrin. Kun olen soveltanut sitä (ohjeiden jälkeen, laitoin muutamia valtava tippaa kämmeneeni, jonka minä sitten Pat minun sopimukseni sekä kaulani kasvonessani), saan vähemmän voimakkaasti potkia kuin saan Pixi Glowista Mud puhdistusaine, joka on 5% glykolihappotuote. Minun ihoni tuntuu siltä, ​​että se menee, “ah …” sekä se näyttää miellyttävän pulleelta sekä hydratoitu.

Mutta onko se kirkastunut samoin kuin kick pigmentaatio eff out? Tuomaristo on edelleen siinä … Se on äärimmäisen lempeä – ehkä myös lempeä minulle. Epäilen, että humalassa elefantti C-vitamiini seerumi Olen myös hyödyntänyt, on tehnyt paljon raskasta nostoa pigmentation vähentämisosastossa. Jos olemus on auttanut, sen avustaminen on ollut vähäistä.

Suunnittelen silti pitää se sekoituksessa nyt maltillisen glykolisensa ajan kuluttua sen jälkeen, kun käytän retinol-tuotteita yöllä. Rettinolsin tarkoituksena on nopeuttaa ihon luonnollista uudistamisnopeutta, mutta pohjimmiltaan sinun mielestämme tuntuu tiukasta ja levottomuudesta muutaman päivän kuluttua niiden hyödyntämisen jälkeen, varsinkin kun ensimmäinen alkaa.

Joka tapauksessa, käytän Chantecaillein Retinol Intense + ensimmäistä kertaa viime viikolla, samoin kuin en voinut hallita mitään aggressiivisia tuotteita muutaman päivän kuluttua. Voisin kuitenkin hallita Vinoperfect Essence.

Caudalie ehdottaa Vinoperfect-olemuksen pariliitos Vinoperfect Gloream -seerumin kanssa, jolla on komponentti, joka on puhelinsoitto Viniferiini, joka on peräisin rypäleen viiniköynnösten SAP: stä, ja sen on tarkoitus olla paljon tehokkaampi antioksidantti kuin C-vitamiini.

Käytin seerumia takaisin ja pitää mielessä miellyttävästi, kuinka kosteuttava se oli kuitenkin pullon valmistumisen jälkeen, en huomannut valtava muutoksia sävy.

Olen tarjonnut sitä vielä yksi yrittää yhdessä olemuksen kanssa, toivon, että olemus avaisi seerumin todellisen voiman … mutta toistaiseksi silti tuntuu täsmälleen samalla tavalla. Se kosteuttava, samoin kuin pidän täsmällisesti siitä, miten se kerrokset tuotteissa sekä meikkiä, kuitenkin niin pitkälle kuin sen kyky minimoida kirkkaat täplät, uskon C-vitamiini toimii paljon paremmin.

Seerumi voi olla paljon parempi jollekin, joka tarvitsee lievempää pigmentin vähentämistä kuin minä, ei myöskään ole yhtä paljon aurinkovaurioita.

Käytän todennäköisesti sitä olemuksen kanssa, kunnes pinnan pullo, koska se on melko kallista (79 dollaria yhdelle unssiksi).

MAINOS

Oletko caudalie-fani? Uskon, että niiden kosteuttajat ovat pommi.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen