Aaad Tänä iltana, meidän uusin “Karen ei voi kokki” keittiönroohkiys sekä ThingAmabobbbers. ”

Kun Progressiivinen Wedge & Pop Apple Slicer meni elämääni sekä myöhemmin ravisti maailmani, tajusin, että minulla on kummallinen asia keittiövälineille. En aina ymmärrä, mitä lopettaa heidän kanssaan ja ei aina voi kuvata niitä ulos, mutta syvällä sisälle pidän heidän ympärillään.

MAINOS

Sain uusia viime viikolla osana jatkuvaa vaivaa syömään vähemmän jalostettua ruokaa sekä löytää paljon enemmän ruoanlaittoon.

Totuus: Ruoanlaitto? Ei minun forte. Monet siitä hetkestä, että se merkitsee minua, heittää paljon tavaraa pottiin sekä rukoilemaan sen olevan syötäväksi.

Mutta yritän!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joten, täällä on uusi keittiön alueen työkalun lisäykset …

Ensimmäinen asia: Kuhn Rikon Julienne Peeler ($ 17). Pohjimmiltaan se on improfiili spiralisaattori (työkalu, jolla voit kääntää tuoreita kasviksia faux-nuudeleiksi). Olen halunnut spiralalizerin, joka tekee kesäkurpitsan nuudelit, mutta viimeinen asia, jonka vaatin, on yksi suurempi laite, joka on varustettu korkean hyllyn kaapissa, mutta ajattelin, että Kuhn Rikonin kanssa, koska se on pienempi, voisin Säilytä se vain laatikossa yksinkertaiseen pääsyyn.

Kuinka se toimii? No, voit vain rakea terän päälle vihannesten yli leikata se pitkäksi, ohut nauhat, jotka näyttävät vähän kuin spagetti nuudelit.

Hyvin viileä, mutta se on pelottavaa puhdistaa, koska nämä hampaat ovat hellan teräviä.

MAINOS

Toinen asia: kaksinkertainen viipale mandoliini (20 dollaria), samoin Kuhn Rikon. Tartuin tähän toisen yön matkalla El Hubin kanssa alueelliseen laitteistokauppaan (tarvitsimme kevyitä). Se on viipalointi erittäin ohut. Käytin sitä viime viikonloppuna, jotta scalloped perunat pääsiäisen lounaan sekä se toimi hyvin. Sinä vain kiinni siitä, että hattu-näköinen asia mitä haluat leikata (se on koukut, jotka asettavat kasvikseen), sijainti pian viipaloitu kasvikseke leiityksen päälle, pidä hattu-asiaa sekä ajaa se takaisin samoin kuin leijua. Lopputulos? Ohut viipaloitu ruoka.

Kolmas ja lopullinen asia: Radan ruokailuvälineet vihanneskuoret (8,99 dollaria). Täsmälleen, miten tein tämän kauas elämässä ilman vihannesten kuorinta, minulla ei ole aavistustakaan. Rehellisesti sanottuna tämä ei ole äärimmäisen jännittävä, mutta tarvitsin kuorinta … ja tämä saa suuria arvioita Amazonilla. Tähän mennessä olen käyttänyt sitä tehokkaasti peittämään porkkanoita, perunoita samoin kuin sokerijuurikkaat. Se tuntuu kädessäni samoin kuin tehtävä tehtävä.

Oh, samoin kuin P.S. – Ymmärsitkö, että kuorintajuurikkaat ovat paljon yksinkertaisempia, jos kokit ne ensin? Joo, oppitunti.