Puhu MEH: lle!
Koska hukkuminen uskotaan hyödyntämään erittäin viimeistä suihketta, pumppua tai pienenemisen paljon arvokasta, tarvittavaa valitustuotetta sekä liittyvää painajaiselle, suoliston avaamiseen, jota sinulla ei ole mitään sellaisista tiloista, jotka eivät ole riittävän suuria se!

Käytin saada paljon varmuuskopioita, erityisesti rajoitetuista painotuotteista, jotka todella pidin, mutta nyt olen piceri. Nyt odotan normaalisti, kunnes lopetan tai lähes viimeistely, mitä se on, kuten silmälääkäri, pullo kynsilakka tai mitä tahansa.

MAINOS

Nyt minun politiikkani on, että voin vain saada varmuuskopioita asioita, joita ymmärrän, että aion pinnoittaa äärimmäisen viimeiseen pudotukseen, samoin kuin sen on oltava jotain, jonka tunnen puuttumisen keskeyttäisi maailmaa, kun ymmärrän sen. Sitten se ansaitsee varmuuskopio.

Minäkin yritän saada varmuuskopioita alennuksella, kuten kun Sephora on VIB Myynti. Viva LA-alennus!

MAINOS

Joten tämä oli minun pitkäaikainen tapa toteaa, että viimeinen varmuuskopioinut oli Mac Fix +, koska pidän siitä sekä hyödyntää kaiken aikaa, samoin kuin olen varma, että lopulta tarvitsen / haluavat uuden pullon. Ennen tätä sain varmuuskopio putki YSL Touche éclatista.

Entä sinä? Mikä oli viimeinen valitus varmuuskopioinut? Sekä normaalisti, millaisia ​​asioita saat valituksen varmuuskopioista?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen