Jotkut Christian McCullochin suosikki Dolce & Gabbanan must-on palaset kesällä myötäpäivään Quadista: Eyeshadow Quad Fabulous, Passion Duo Gloss Fusion huulipuna naisellisessa, eyelinerissä Acqua, kynsilakka Lilacissa ja lipgloss vilkkaassa
Bay Area Valitus ystäville, onko sinulla suunnitelmia tänä lauantaina?

Jos olet ilmainen 11 a.m. – 6 s. Ja Saks Fifth Avenue -myymälän mielialalla San Franciscossa ja tavata Christian McCulloch, Dolce & Gabbanan uusi kansallinen meikkitaiteilija.

MAINOS

Hän luo räätälöityä kesän meikkiä näyttää nimittämällä, ilmainen osto (ei minimi, Holla!).

MAINOS

Voit varata 30 minuutin tapaamisen, vain soita (415) 438-5225, ja aseta sitten Siri muistuttamaan lauantaiaamuna. “Siri, muistuttaa minua hämmästyttävän makeoverin.”

Kuka on Christian McCulloch?
Meikki Transformative-ominaisuuksien voimalla McCulloch aloitti ammatinsa meikkitaiteilijana Sydneyssä, Australiassaan teini-ikäisillään. Hänen ensimmäinen merkittävä projekti tuli pian sen jälkeen, kun hänen työnsä naarmuttamalla Australian Vogue-sivuja ennen kaksikymmentäkaksi.

Sieltä hän jatkoi itseään teollisuuden kehitykseksi ja hän on työskennellyt maailmanlaajuisten julkaisujen kanssa, mukaan lukien Vogue (US, Kiina, Saksa, Japani, Meksiko ja Turkki Editions), Allure, haastattelu, Harper’s Bazaar, Elle (Ranska, Saksa, UK ja Yhdysvaltain julkaisut), V-aikakauslehti, W Magazine (USA ja Korea Editions).

Koko uransa aikana Muculloch on tuntenut hienoa huomiota ihon laatuun, hänen rohkean kokeilunsa värin ja hänen tarkkuutensa ääriviivat; Sekä hänen vahva savuinen silmä, joka on tehnyt hänestä suosikki paljon valitus toimittajia ja julkkiksia.

Muotin ulkopuolella McCulloch on yksi halutuimmista meikkitaiteilijoista ylhäältä Hollywoodin toimijoille, mukaan lukien: Rachel Weisz, Kate Winslet, Tilda Swinton, Selma Blair, Rachel McAdams, Happiness Bryant, Jennifer Connelly, Naomi Watts, Hilary Swank, Cameron Diaz, Anne Hathaway, Nicole Richie, Kanye West, Milla Jovovich, Rachel Zoe, Emma Stone ja Jessica Biel.

– Dolce & Gabbana

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen