niin pitkälle kuin onnistunut kapinointikampanjat, pitkäikäinen, jota selves, on ollut aivan onnistunut … niiden näkökulmasta. Jos minulla olisi rasva tabby jokaiselle harvinaiselle paikalle tai harhaanjohtava, olisin elää kissan nainen korkea elämä, kerron ya.

Kaksi kolmesta L’Oreal Brow Stylist-kuvanveistäläistä vaaleassa ja syvällä brunette
Viime aikoina voimat ovat yrittäneet squash kapinaa L’Orealin uudella Brow Stylist-kuvanveistäjällä (8,99 dollaria ja saatavana blondissa, brunette ja tumma brunette), kaksisuuntainen tuote, joka sisältää lyijykynällä, joka täyttää yhden pään ja a Selkeä, Matte Aseta vaha toisella.

MAINOS

Mutta se ei ole kaikki. Saat myös jäykkää harjaa kampaamaan niitä, jotka ovat melko käteviä. Se on rakennettu parhaiten yhdeksi korkoista.

Täytä vain harva-alueet käyttämällä brow-täyttö lyijykynä, kampaa harjalla ja aseta hiukset paikalleen vahan kanssa.

En mene niin pitkälle sanomaan, että olen squashed kapinaa näiden kanssa, mutta olemme edistyneet …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytän syvää brunettia, pimein sävy. Se on tumma neutraali ruskea, jossa on pieni harmaa. Kulkunen kynä päähän tuntuu vahamaiselta ja pehmeältä, paljon kuin etujen kulmakynät. Kun käytän sitä, luulen, että rintani näyttää hyvältä viideksi tai kuusi tuntia, mutta kaava hajoaa hitaasti, kun päivä kuluu. Tämän lisäksi vahaa aikaansaa vain valonohjausta, ja minun kulmani buskilaiset osat voivat käyttää jotain stiffer pitillä.

Yllään syvä brunette, ennen (vasen) ja sen jälkeen (oikea)

Kyllä, vaikutus näihin on hienovarainen – se on luonnollinen, pehmeä kulma – mutta mielestäni he ovat melko hyvä tuote hinnalle. Hieno, jos haluat, menettää suosikki Tom Ford Brow lyijykynä tai putki Anastasia Clear Brow Geeliä ja sinun on löydettävä budjettiystävällinen korvaaminen vuorovesi yli muutaman päivän ajan.

Hinta: 8,99 dollaria
Saatavuus: Saatavana kolmessa sävyä apteekit, ULTA ja verkossa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B / B +

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

MAINOS

Karen

P.S. kannen alapuolella? Paras todellisuus TV-ohjelma? Olen käytännössä liian häpeä myöntää, että olen riippuvainen näyttelystä ihmisistä, jotka työskentelevät Yacht …

Melkein.