Tämä on eniten meikki, jota olen käyttänyt viikkoina.

Ok … kaksi kuukautta.

MAINOS

TIEDÄN! Joku, joka elää, hengittää ja unelmia tästä tavaraa, en ole tehnyt samoin hyvin todellisessa “meikki” -osastolla.

Se on vain vaihe, joka tapahtuu joskus, samoin kuin minä. Ehkä meikkii tänään on ensimmäinen askel. Aloitan tämän lämpimän punastuman savuisen silmän sekä Mac Viva Glam Ariana Grande Dark Plum Lips, sitten kehittää niin paljon kuin vääriä ripset huomenna. Sitten perjantaina se on maailmanlaajuinen meikki dominointi! Er … tai jotain sellaista.

Huulet

Vaikka El Hub ilmoittaa, että tämä huulipuna saa minut näyttämään “vampiriksi”, pidän siitä. Jos sinulla on ollut silmäsi tällä (ja vakavasti, se on niin upea matta ja tumma phump, tarkalleen, miten et voi?), Se vain näkyy laskurit ja Mac-verkkosivustolla tänään ihastuttavan kohortin, Mac Viva Glam Ariana Grande Lipglass ($ 15).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mac Viva Glam Ariana Grande Lipstick ($ 17)
Käytän huulipunaa täällä, muuten, MAC Cyber ​​World Lip lyijykynällä, koska minun elämäni ei vain voi tehdä tätä väriä suoraan luodista. Se on myös Dang Hard, Homie! Jotain MAC Nightmoth Lip lyijykynä olisi täysin samoin työskennellyt, jos ilmenee sen ympärille.

Silmät, posket sekä iho

Vannon, yksi näistä päivistä, jotka vaihdan ulos Tartelette Bloom-yhdistelmällä, joka on ollut chillin ‘meikkipussissani viimeisten kahden kuukauden aikana, mutta se on vielä sekaisin nyt …

Käytän muutamia sävyjä alareunasta – Orange Redish Brown Sweetheart, Matte Reddish Brown Rebel sekä tumma punertava ruskea johtaja – minun kansi sekä alentaa ripsien riviä.

Musta Kitten Flick (se on niin pieni, että en usko, että voin soittaa sitä kissan silmän flick suuri omatunto, MEOW!), Tein Cliniquen melko yksinkertaisella nestemäisellä silmätekynällä, jota voit, jos olet Super Skinny, kiiltävät mustat linjat samoin kuin eivät halua työskennellä myös kovasti.

Iholle, koska se oli jo niin paljon matta ylös silmilläni ja huulillani, menin säteilevä polku uudella Becca Aqua -valoisella täydellisellä pohjalla, joka oli asetettu Mac mineralisoimalla skinfinish luonnollisesti kontrastille, niin kuin minä pyyhkäisi valoisa phump blush posket (tiimalasi mielialan altistuminen). Sitten korostin ylemmän poskipyöräni pehmeällä beige-tiimalasin ympäröivällä jauheella valoisalla valolla.

Rehellisesti, voisin vietti hieman enemmän aikaa sekoittamalla mitä yhdessä … mutta ymmärrät täsmälleen, miten se on. Joskus vain haluat kiirehtiä ja laittaa vampyyri meikkiisi, jotta voit mennä tavoitteeseen sekä ostaa npple-kermaa sekä hoitotyötä.

MAINOS

Odota – vai onko se vain minä?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen