wearing OCC’s stained Gloss in Jealous, from the new $20 Obsessive Compulsive Kosmetiikka tumman värjätyn kiiltojen testiputken X 4 jälkeen
Paljon voi tapahtua pimeyden jälkeen …

Vampyyrit voivat nousta, kissat voivat juontaa ja pesukarhuja voi heikentää!

MAINOS

Joskus eloisa, värikäs värjätyt kiiltot voivat jännittää …

Oikein. Vivid, värikäs värjätyt kiiltävät pimeän jälkeen, mikä on OFF: n uuden lomapaikan nimi.

Näyläinen nimi tällaisille kirkkaisille väreille? Kenties. Mutta älä anna sen estää sinua keinua näitä kiiltävää viimeistelyä päivänvalossa tai lahjoittaa asetettua suosikki meikki-lovin ‘Vampire.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pakko-oireinen kosmetiikka tumman värjätyn kiilto-testiputken X 4 jälkeen (20 dollaria)
Kyllä, vampyyrit, koska kaksi tunnelaista, vampiric sävyjä sarjassa (pelkkä kiiltävä musta ja punertava oranssi), tiedät minun mennä sinne. Se oli alhainen roikkuu hedelmä.

Ylhäältä pohjaan: mustasukkainen, hedonisti, uusi aalto ja pieni musta mekko

Puhuminen hedelmistä, nelipuolinen sarja olisi todennäköisesti ihanteellinen “kasvissyöjä” vampyyreille, kuten Cullen Clan, koska pakko-oireinen kosmetiikka on julma-ilmainen, vegaanin linja …

Ok, anteeksi, se oli viimeinen vampyyri viittaus tänään, vannon.

Vasemmalta: Hedonist, uusi aalto, kateellinen ja pieni musta mekko
Sarjassa on neljä 0,08-oz. Testiputket OCC-värjätyt kiilto, kirkas pussi ja pieni huuliharja. Jokainen kiiltoista alkaa kiiltävällä viimeistelyllä, joka sitten haalistuu samettinen matta tahra kahden tai kolmen tunnin kuluttua.

Hedonisti
Uusi aalto
Pikkumusta

Uusi 20 dollarin 20 dollarin jälkeen Dark Limited Edition Holiday Set on saatavilla nyt Sephora-myymälöissä ja Sephora.comissa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

MAINOS

Karen

P.S. Toivon, että sinulla on suuri yö, ystäväni. El Hub ja minä olemme matkalla elokuvaan. Näemme, että Birdman Flick pääosassa Michael Keaton. (Beetljuice, beetlejuice … ei mitenkään sanon, että kolmesti.) Toivon, että se on hyvä, koska se on hyviä arvosteluja.

Näemme … kaw, kaw!