“Soitan tämän sivuprofiilin näyttämisen” myyntiin. “”
Ennen kuin jätimme talosta eilen, ja todella teen tämän joka kerta, kun lähden matkan, El Hub, Connor ja vietin pitkään kertomaan välilehtiä, että me rakastamme häntä, että me menemme häntä, ja toivomme Hän ei heitä mitään räikeitä, kun olemme poissa.

Se on kuitenkin totta. Aina kun menen mihinkään ilman välilehtiä, tunnen, että jätän osan sydämestäni? takana (vaikka en tiedä, jos hän välittää niin paljon minusta, olla rehellinen).

MAINOS

Kuten näistä kuvista näkyy hänen uusimmasta valokuvasta hänen suosikki lemmikkisi sitter / freelance-valokuvaaja, hän oli erittäin innoissaan pukeutumisesta ja juhlii jouluaattona kotitoimistossa itse.

Hän lähetti minulle tekstiä aiemmin kysyä, onko se ok, jos hänen vanhat CIA-kaverit tulivat vierailuun, ja aluksi olin kuin, “olit CIA: ssa”? Ja hän sanoi: “Mraw”, joka, joka on löyhästi käännetty ihmiselle, tarkoittaa, “kyllä, miten et olisi tiedossa? En juuri pitänyt sitä salaisena. ”

Pilli kun werk
Löydätkö piilotetun tabbyn?
Joulu Kitty Supermodel
“Eggnog kaikille!”

“Ilmeisesti olin erittäin hyvä kissa tänä vuonna. Ilmeisesti. ”
“Haluan kaikille jouluksi on Chanel ja Dior.”
“Toivotan teille meowy joulua …”
“Ja tyytyväinen uusi vuosi.”
Tietenkin, kun joulun henki, kerroin hänelle “varmasti”, niin, kun luet tätä, puolet tusinaa CIA-kurituista on laskeutunut Novato, Kalifornia, eikä kukaan tiedä tai jolla ei ole aavistustakaan, koska he menevät “RE SNEAKY TÄSTÄ …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vai niin! – välilehdet anna minun valita joulunsa tänä vuonna (luulen, että hän tunsi antelias). Menin punaisella ja valkoisella, koska ajattelin, että punainen pelattaisi vihreältä hänen silmissään, ja karkkiakuvio on symbolinen hänen makeudestaan.

MAINOS

Ennen kuin lähdimme talosta, El Hub tocked useita hoitoja välilehtien varastoon, en olisi hämmästynyt, jos välilehdet tucked joitakin esittelee puun alla myös meille.

Toivotan teille ja Kitty-perheellesi hyvin meowy jouluna,

Karen