Sephora Formula X #colorcurators Nail Puolan sävyt tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa 2016 (12,50 dollaria kukin)
Kuinka hauskaa olisi saada puhelu joku Mac, etu, Urban Decay tai Sephora tänään sanomalla: “Hei, [Lisää nimesi täällä]! Me rakastamme sitä, mitä olette tehneet blogissasi ja YouTube-kanavallasi, ja haluamme, queen-padgein parafraastetuissa sanoissa auttaa sinua ilmaisemaan yo itse! ”

Kauneusyhteistyö. Puhu hauskaa! Vakavasti, kuka ei halua työskennellä yhden frave-tuotemerkkien kanssa luodakseen oman huulipunansa (liplassi), quad tai väri?

MAINOS

Sephora’s New Formula X #colorcurators -ohjelma on Sephora uusin viehätysyhteistyö. Jokainen kuukausi Sephora vapauttaa kolme rajoitettu painos kynsilakka sävyt joko luomalla tai parannettu eri mover / shaker online kauneus, elämäntapa tai muotitila.

Jotta ohjelma pois hyvään alkuun ovat kolme ihmistä olette kuulleet ennen – muoti Blogger Aimee Song of Style, Charm Vlogger Patrick Starrr (katson häntä “putkessa, ja kaikki minun täytyy sanoa on” Slaaaaaaaay ! “LOL! Patrick halkei minut ylös.) Ja blogger ja kirjoittaja Emily Schuman Cupcakes ja Cashmere.

Aimeen sävyt juuri käynnistettiin tammikuussa, Patrickin värit saapuvat helmikuussa ja Emilyn sävyjä debyytti maaliskuussa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nude sinulle, Aimee Song of Style
Hän parempaa Werk, Patrick Starrr
Tyttö paras ystävä, Aimee Song of Style
Joten, Formula X. Puhutaan tästä. Ensinnäkin linja on ollut noin jonkin aikaa, ja jos olet viettänyt kerran Sephora äskettäisessä menneisyydessä (mikä, kuvittelen, että sinulla on, jos olet MBB: ssä, lol!), Mahdollisuudet ovat heidän näytönsä leukamista Pudottavat kynsien värit ja kynsien doodads ovat kiinni silmäsi. Se voi myös häiritä sinua ostamasta kuivaa shampooa, ripsiväriä tai mitä muuta olet alun perin halutessaan ostaa, kun olet syöttänyt myymälän …

Se on okei. Se tapahtuu myös minulle.

Latte Run, Emily Schuman Cupcakes ja Cashmere
Olen yrittänyt melko vähän näistä ja muista kaavoista X-väreistä, ja pidän niistä, erityisesti niiden pigmentti, niiden kuivausaika (noin 10-15 minuuttia, mikä on kohtuullisen nopeaa) ja kulumista, mutta viimeinen tulee Saalis … Luulen, että sinun on todella yhdistettävä ne kaavalla X Accoutrements, nimittäin heidän pohja ja ylimmän päällysteet, jotta he saavat eniten kulumista.

Peach Tea, Emily Schuman Cupcakes ja Cashmere

Kun käytän kaikkea kaava X errrthing, niin he kestävät minut noin kuusi päivää ennen kuin aloin nähdä mitään haketusta, mutta jos käytän pohja- tai yläkerroa mistä tahansa muusta tuotemerkistä (tai jos en käytä sitä ollenkaan) …ei niin hyvä. Aloitan pelimerkkejä muutamassa päivässä.

Lucky Starrr, Patrick Starrr
Kun #colorcurators sävyjä täältä, pidin pari heistä (Aimee Song’s Mintfluenencer ja alasti sinulle) ja kaavan X pohja ja yläkerros, sain viisi täyttä päivää ennen kuin löysin pari pientä nicks vinkkejä. Ei huono lainkaan, ja melko yleinen kaavan X kanssa minulle.

Mintfluencer, Aimee Song of Slay of Style
Ok, ehkä olet päättänyt saada pullon tai kaksi, koska tunnet näitä värejä, mutta et voi varsinkaan kaventaa sitä. Mielestäni hyvä paikka aloittaa on minusta. Rakasta minua minttu! Tämä erityinen sävy näyttää pehmeältä pastellirakon vihreänä (melkein kuin sulanut pistaasijäätelöä) ja minulle, se toimii käytännössä paljon enemmän kuin alaston neutraali. Jos painat Essee-esque Nude Pinks ja Beiges, se voisi olla hauska tapa kytkeä kynsipelisi.

Peach Tea, Emily Schuman Cupcakes ja Cashmere
Haute kastike, kirkas punainen, saattaa olla sellainen, joka on myös harkittava. Tämä sai silmäni, koska se on koralliääni, ja vaikka se on talvikauden keskellä, kevään ja kesän korallipäivät ovat comin ‘. Se on jotain, mitä voisit käyttää keväästä aina kesällä.

Yazzz, by Patrick Starrr
Lopuksi, Yazzz! – Osittain oikeinkirjoitus (älä kysy minulta, miksi, mutta kaikki kolme zs, halkeile minua joka kerta. Single. Aika.) Ja osittain, koska näen sen hyvin lämpimille ja viileille ihon sävyille.

En voi odottaa käyttää Yazzzia varpailleni, kun menen uimaan ensi kesänä. (Ehkä vauvan tyttö? Haluan rekisteröidä hänet vauvan uimapukuissa …)

Rakastan myös pigmenttiä tässä, ja se on SMOOOOVE.

MAINOS

Jos olet #colorculators utelias, löydät ne yksinomaan (muista, siellä on uusi erä kolmesta kuukaudesta) Sephora ja Sephora.com (12,50 dollaria kukin).

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen