käyttämällä uutta Mac Marilyn Monroe -kokoelma huulipuna Scarlet Ibis
Jotkut tilat, jotka timantit ovat tytön hienoimpia ystäviä.

Minun crapped huuleni sekä minun täytyy kohteliaasti eri mieltä. Tarkoitan, että timantteja on joitakin mahtavia asioita, jotka menevät “em. Ne ovat kaikki kipinät, sekä väitetään, että voit hyödyntää heitä leikata peilit ja lasi (olen aina halunnut kokeilla sitä!), Mutta mitä hienoja, kipinät, kiiltävät baubles, kun huulet ovat kaikki hiutaleita Haluat käyttää kirkas oranssi punainen huulipuna kuin uusi mattapilkku ibis tai pakkas alaston kaltainen kuin puhdas Zen (16,50 dollaria; molemmat osat Mac Marilyn Monroe Collection)?

MAINOS

Olen ollut niin jazzed näistä väreistä sekä heidän kolmen sisaruksensa ottaen huomioon, että sain tuulen Mac Marilyn Monroen kokoelman aiemmin tänä vuonna. Kuvassa olen luonut uudelleen MM: n allekirjoituksen Sultry huulet, kun taas iloisesti astui junan venttiiliin sekä minun hame lentää koko maailmalle nähdäkseni SpanX …

Okei, ehkä ei. Haluaisin kuitenkin silti kuuma meikki, kuten Marilyn’s, samoin kuin on paljon helpompaa saada näitä huulipunat. Molemmat asettavat tonnia läpinäkymätön, kiinteä väri, samoin kuin yksi pyyhkäisy vie minut matala lemmikkieläinten avustaja kiiltävän näytön sireenin.

Tai sen thereabouts.

Lipsticks puhtaassa Zen (vasen) sekä scarlet ibis (oikea)
Huulipuna scarlet ibis
Huulipuna puhtaalla zenissä

Lipstick Pure Zen, huulipuna Scarlet Ibis, Dazzleglass Bit Rock sekä Dazzleglass Phiffissa

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos huulet ovat jo fantastisessa muodossa, käytä joko varjoa, samoin kuin olet valmis lähikuvaksi sekunneissa.

Mutta myös kollegani, joissa on hapettu, kuivat huulet, saatat haluta valmistella huulet hyvin ensin rikkaalla, kosteuttavalla balmilla, sillä molemmat näistä väreistä ovat niin voimakkaita, että he etsivät kaikki pienet hiutaleet, murtumat sekä vertikaalinen huuliputki .

Mitä muuta voit kertoa minulle Marilyn huulipunat?

Kermainen puhdas Zen kestää 2-3 tuntia minulle, kun taas Scarlet Ibis, sen mattapintainen, kestää 5-6

Heillä on Macin allekirjoitusvalo Vanilja-maku sekä tuoksu

Tartu huulipunaksi ja harjalla, koska nämä ovat niin läpinäkyviä, joita en ole saanut upeita tuloksia, jotka soveltavat niitä suoraan putkista

Kuten muut Mac Marilyn Monroe -kokoelmassa, Scarlet Ibis sekä Pure Zen ovat kaikki katettuja rajoitetuissa painospakkauksissa, joten voit ihailla Marilynin keppiä tyyliä, kun pelaat pout.

Olen todella kuin nämä perinteiset värit sekä kuin pakkaus … mutta haluan, että nämä lippit olivat hieman enemmän anteeksiantavia.

Hinta: 16,50 dollaria
Saatavuus: Tulossa 4. lokakuuta Mac-laskurit sekä myymälät (he tarjotaan tällä hetkellä verkossa, mutta tänä iltana, 10/1/2012, kaikki niistä tarjotaan!)
Makeup ja valitusblogi Arvosana: B +

Kun olet epävarma, lisää pennut!

Jos olisin vedä kuningatar, olisin hikoilua ihanteellinen nyt. Juuri kuinka kuuma se on täällä Novato tänä iltana.

Se on kuuma, kuuma, kuuma! Meillä on yksi suosituista varhain syksyistä lämmin aaltoja täällä lahden alueella, samoin kuin ainoa asia, joka pitää mieleni lämpimästä on eläinten planeetan online-toiminta Kitten CAM (kiitos, Alexandra!). I’ve been inspecting in with the kitties, who online at the Washington animal Rescue Lounge, every couple hours throughout the day.

I’m especially fond of the tortie since she reminds me of a hotel kitty named Tortie woman I satisfied on Kauai.

MAINOS

Other than broiling in my chair, I’m doing just fine. I hope your week got off to a great start.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen