, kun pizza ja nestemäinen liner törmää …
Luettelossa asioita, joita en koskaan olisi ajatelleet voitaisiin yhdistää puolialogillisesti: nestemäinen vuoraus ja pizza.

Rekvisiitta Mac yhdistää nämä kaksi epätodennäköistä kohortteja uudessa Rollerwheel-lineaalissa.

MAINOS

Se on tapa ajatella (pizza) laatikko, mies!

Rollerwheel teki suuren splash-backstagen muotiviikolla muutama kuukausi sitten, missä se oli kopioitu “Pizza Cutter Liner”, koska pienen pizzan leikkurin muotoinen pyörä-doohickey on applikaattorissa.

Pizza, pizza!
Se ei ole vielä loppunut, mutta se on saatavilla Mac-verkkosivustolla 17. elokuuta alkaen (se on Le) ja sitten myymälöissä 14. syyskuuta – 26. lokakuuta 2017.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kun yrität piirtää pizzaa käteen ja epäonnistua … Sininen sävy kutsutaan Roller Royaleksi, ja musta sävy kutsutaan rulla mustaksi.

Teoriassa … ja joskus käytännössä pyörä vetää ohut, arvokas, tarkat jatkuvat linjat, mutta se on ollut soooooo osuma tai menetä minulle. Jos on salaisuus saada johdonmukaisia ​​tuloksia sen kanssa, en ole tajunnut sitä.

Joskus sen kanssa saan jatkuvan terävän linjan, jossa on virheetön kissan flick lopussa, mutta suurimman osen ajan linja näyttää rangaistusta ja siipijalat ulos hullu kulma.

Sh * t tyttö … Tämä rivi on sotku. (Olen pukeutunut rulla musta, matta musta sävy.)
Olen kokeillut sitä joukon aikoja, mutta et ole kerännyt sitä vielä. Voi, ja ehkä olen vain outo (ei ole ehkä sitä), mutta pyörä myös Hella Tickles! – Varsinkin sisäkulmissa.

Myös outoa: Kuten nestemäinen vuoraus kuivuu, joka kestää noin viisi minuuttia, se kiristää ja tuntuu siltä, ​​että se vetää ihoni. Se on epämukavaa. Silmäni alkaa repiminen, enkä voi odottaa ottaa sen pois.

Se on saatavilla neljässä sävyessä, kun se saapuu, ja olen testannut kaksi – matta sininen ja matta musta. En tiedä, onko minulla kärsivällisyyttä yrittää selvittää menetelmä kunnolla kunnolla käyttämällä sitä. Oikeasta MEOW … pidän tästä pizzan leikkurista enemmän teoriassa kuin käytännössä.

Oletko koskaan tehnyt Spartan-kilpailun ennen?

Muutamat hiit-luokissani tytöt ovat yrittäneet saada minut tekemään yhden heidän kanssaan. En ole täysin varma, mutta mielestäni se on tiimipohjainen este kurssi, jossa on paljon likaa ja mutaa.

Olen täysin aluksella ajatus, lukuun ottamatta likaa ja mutaosaa, joten ajattelen sitä edelleen. En pidä täysin peitetty lian, kun harjoittelen, mies! En välitä hikoilua kuin mofo, mutta kun sukat märkä tai vaatteeni saavat mutaisesti, se on ohi minun @ss.

Mielestäni se johtuu vuoden takia, kun juoksin lahden katkaisijoille Kilpailun San Franciscossa, ja juoksee ne seitsemän kilometriä squishy-sukissa … No, vain sanovat, että kilpailu menetti viehätyksensä.

Oletko koskaan tehnyt Spartan-kilpailua? Jos sinulla on, kerro minulle, miten se oli. Olen edelleen ajatellut sitä … Olisi hauskaa saada tuntemaan peepsin luokkani paremmin.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. TGIF!