Byredo Parfums Gypsy Water Eau de Parfum (220 dollaria 3,3-oz. Spray-pullo), jota tarjotaan nyt Neiman Marcusissa
Huolimatta El Niñon kolea kuiskaa paljon aikaisemmin kuin tavallisesti, sääolosuhteet kääntyivät lämpimämmäksi viime viikolla, joka on melko tyypillinen lahden alueelle lokakuussa.

Rakkaus, jos suunnittelet matkaa San Franciscon lahden alueelle, tämä on paras aika käydä. Syyskuun lopulla / lokakuun alussa. Saamme vähemmän sumuisia päiviä kaupungissa, samoin kuin suurin osa kesäaikaisista matkailijoista on mennyt, joten vähemmän verkkoliikennettä sekä väkijoukkoja on pienempi.

MAINOS

Tällä hieman lämpövedellä olemme olleet (se on tarkoitus lyödä 91 tänään!), Se on ollut niin kuuma todella kermainen, lämmin tai muskeja tuoksuja minulle, joten olen tänään kaikki Byredo Parfums Gypsy Water Eau de Parfum ( 220 dollaria 3,3-oz. Spray-pullo, jota tarjotaan nyt Neiman Marcusissa).

Ehdotan kaiken aikaa kavereille, jotka eivät todellakaan pidä raskasta, houkuttelevista tuoksuista. Pidän siitä viikonloppuisin sekä farkut / t-paitapäivät.

Se alkaa terävällä bergamottilla, sitruunalla, pippurilla sekä Juniper Berry Huomautuksella, sitten avautuu virkistäväksi, valon yhdistelmä suitsukkeeksi (ei yhtä vahva), haluavat neuloja sekä Orris, samoin kuin kuivuu keltaiseen, vaniljaan sekä santelipuuta.

Tämä nimi, samoin – Gypsy Water – kuten, kaikki puhelimitse sairaana tänään ja vain mennä Havaijiin, Yay!

Puhuminen siitä, tässä on toinen tuoksu Olen myös yllään …

LOL! Minun piti saada hawaii ylös tuoksun sekoituksessani tänään. Ei ole sääli kyseisessä pelissä. Trick Hawaii Citrus Breeze AntipersPirant / Deodorant (4,99 dollaria).

Entä sinä? Mitä tuoksua käytät?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S.