, joilla on tiede hetki
Onko paljon enemmän tiedettä – y: n näköinen alukkeja kuin Stila yksi askel? Vakavasti, en usko niin. Se on saanut, että kaksinkertainen helix-näköinen DNA-asia pyörii pullossa, joka on eräänlainen viileä.

Stilan kosteuttava pohjamaali

Joten, Stila on joukko eri kasvoja. Tiedän, että on valaistumista ja yksi värin korjaamiseksi, mutta yksi askel on niiden kosteuttava, tasoitus vesipohjainen pohjamaali.

MAINOS

Helixin ympäröivä kirkas neste on veden ja muiden kosteuttavien ainesosien yhdistelmä. Alukkeessa on sekoitus vitamiineja ja 15 kasvitieteellistä, puuuutti kasviuutteet ovat pääosin kaikki alaspäin ainesosaluettelon alareunaan, mikä on vain jotain pitää mielessä.

En ole kokonaan myynyt tällä alukkeen hydratoivalla … Minulla on yhdistelmä ihoa, enkä todellakin tuntuu kuin tämä alukkeja tekee paljon kuivaa täplälläni. (Sivu Huomautus: Jos haluat suorassa hydraatiota, tutustu MAC-luonnolliseen säteen.)

STILA Yksi askel alukkeja: Ainesosat
Vesi, syklopentasiloksaani, butyleeniglykoli, oktyylidodekyyli neopentanoaatti, glyseriini, fenoksietanoli, PEG / PPG-18/18-dimeticone, karbometti, dimecone, alumiinihydroksidi, natriumhydroksidi, kapryyliglykoli, titaanidioksidi (CI 77891), natriumkloridi, natriumdihydroasetaatti, dinatrium EDTA, fytantrioli, heksyleeniglykoli, glyseryyli-akrylaatti / akryylihappokopolymeeri, dekstriinipalmitaatti, palmitiinihappo, oktyylidologia-askorbaatti, tokoferoli, magnesium ascorbyylifosfaatti, retinyylipalmitaatti, sinkkioksidi (CI 77947), lysiini, trietokscaprylylsilane, camellia sinensis Lehtiuute, Chamomilla Recutita (Matricaria) kukkauutteet, ginkgo biloba lehtiuute, panax ginseng juuruuute, natriumhyaluronaatti, magnesiumkloridi, kaliumkloridi, sinkkikloridi, kaliumsorbaatti, montmorilloniitti, illite, kaoliini

Jos et tiedä alukkeita pannukakkuja

Alukkeita sovelletaan ihonhoitoon, mutta ennen perustaa, ja paljon merkkejä kuljettaa useita eri alukkeita, jotka on kehitetty auttamaan eri ihoskysymyksiä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yleensä ne kaikki sileät ihon täyttämällä huokoset ja hienot linjat, jotta tuotteet, joita haet niiden päälle, näyttävät tasaisempia ja kestävät pidempään. Lukuisat alukkeet, kuten tämä Stila, käytä silikonia täyttämään dipit ja laaksot ihon pinnalle.

Tekniikka Vihje: Kun olen soveltanut aluketta, annan sille pari minuuttia täysin kuivua ennen kuin kerroin jotain muuta, koska kun on märät täplät, säätiö tai peitevoide ei noudata hyvin näille alueille.

En käytä aluketta joka päivä, koska en usko, että tarvitsen sitä, jos menen vain ostamaan leipää, mutta kun aion tavata jonkun lounaaksi tai ottaa tietyntyyppisiä Kuvat MBB: lle, sitten Joo, teen vaivaa, koska pohjus tekee yön ja päivän eron sileyden ja kulumisen ajan, erityisesti poskillani.

Kohtalainen tasoitus

Tämä pohjamaali tuntee paljon MAC-luonnollisen säteilyn alukean. Se on kevyt, kuten erittäin silkkinen kosteusemulsio, mutta ei ole yhtä kuiva tai liukas kuin hardcore tasoittaa silikonipohjaisia ​​alukkeita, kuten muodostavat yhä vaiheet 1 tasoittaa alukkeita tai Smashbox Photo Finish.

Asteikolla 1-10, sanoisin, että se on noin seitsemän niin pitkälle kuin sen tasoituskykyinen, joten teet joitakin huokosti hämärtymistä ja vähän ihoa tasoittaa, mutta ei niin paljon kuin saat raskaiden alukkeiden kanssa Mufe ja Smashbox.

Suosittelisin sitä teini-ikäisille, kaksikymmentä-somethingille ja ehkä jopa 30-aikaisin – jotain gals tai miehiä, jotka haluavat / tarvitsevat vähän ihon tasoittamalla ja joilla on ihoa, joka vastaa hyvin silikonia sisältäviin tuotteisiin.

Yksi askel on 36 dollaria 1-unssin pullolle. Se on myös hajusteinen, väritön ja niissä on helppokäyttöinen, tarkka pumppu. Stila suosittelee herneen kokoisen määrän käyttämistä koko kasvoille.

MAINOS

Löydät sen Ulta, Stila ja verkossa pysyvässä kokoelmassa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen