Puutarhanhoito voi olla erittäin tehokas tiimitalousharjoitus kissalaisille pienyrityksille. Täällä meikki- ja kauneusblogissa, tytäryhtiö välilehtien kissan teollisuuden LLC: n, kaikkien työntekijöiden on vietettävä vähintään 15 minuuttia päivässä veljellyssä ulkopuolella Feline Managementin työntekijän lounge / Deck Garden.

Yllä on jäljennös esitteestä, jossa esitetään joitain kasveja, joita meillä on.

MAINOS

Politiikka perustettiin kaksi vuotta sitten, ja tuolloin puutarha oli pieni – lähinnä kattilaiset ja zinnia kukat suurissa istutuskoneissa – mutta se on jatkuvasti laajentunut. Tänään on olemassa joitakin kasveja yritykselle kissoja ja jotkut kasvit ihmisen avustajille. Se on yksi suosikkini asioista työskentelystä täällä.

Tabs on niin vaativa kitty työnantaja, jonka luultavasti olisi menettänyt minun sh * t nyt ja lopettaa, jos se ei olisi ollut laadukkaasti liimaus aikaa puutarhassa, jossa voimme molemmat vain anna hiukset alas ja pitää hauskaa.

Kuka on välilehti kissa?
Noin seitsemän vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli). -Karen

MAINOS

Suosittelen sitä millekään Cat-toimiville pienyrityksille.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen