Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trios (27,50 dollaria)
Hei, kuplat. Vain jos yrität löytää meikkiä pukeutumaan Laundromat …

PUOMI! Mac pesu ja kuiva.

MAINOS

Jotkut bittiä ja bobs mac-pesu ja kuiva kokoelma
Kyllä, kotimaiset divas, freaking Laundromat toimii Macin uuden kesän kokoelman, pesun ja kuivumisen taustalla.

Naisena, joka on luultavasti viettänyt noin kolmanneksen aikuiselämästä, joka roikkuu Pesulmatsissa (minulla ei ollut pesukone / kuivausrumpu, kunnes muutin tähän huoneistoon), tunnen pätevän sanoa, että tämä on ylivoimaisesti schmexy-est Laundromat kaikki.

Ensinnäkin et ole huolissasi neljästä, tai joku varastaa kissan T-paidat ja joustavat housut pois kuivauksesta tai siitä, että kammottava jätkä lurking nurkassa, joka sinä epäilet, aikoo flash sinua. Yksikään niistä ei ole tässä järjestelmässä. Itse asiassa kyseisen miehen kertoimet käyttävät silmäsi meikkiäsi ovat paljon suurempia kuin hänen miellyttävän bittien paljastaminen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä kokoelma on niin paljon hauskempaa kuin vaatteiden pesu ja taittaminen.

Se on melko huomattava, myös neljä höyrytyistä huulipunaa (yksi sana: kirkkaat), neljä kiiltoa, pari punastusta, kaksi kynsilakkausta ja huonoa @ SS korostamalla jauhetta (oleskelu kyseiselle arvostelulle) – ja pronssit Tietenkin, koska se ei ole legit Mac kesä käynnistää ilman vieras ulkonäön hienostuneella kultaisella, obls.

Silmille on valtava määrä kulmatuotteita, muutamia vuorauksia, vedenpitävää ripsiväriä ja kolme eyeshadow Trios, joka johtaa minut tähän …

MAC-pesu ja kuiva kokoelma Veluxe Pearlfusion Shadow Trio pysyvässä lehdistössä
Käytän pysyvää lehdistöä, joka on 27,50 dollaria Veluxe Pearlfusion Shadow Trios kokoelmasta, tässä toasty Brownissa, Smokey Cat Silmä tänään, eikä minulla ollut ehdottomasti mitään ongelmia sekoittamalla sitä Silky – lähes kermainen – Veluxe Pearfusion Formula. Se on uskomattoman kevyt, joten väri värejä toisiinsa ei vaadi paljon vaivaa sekoitusharjalla.

Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trio pysyvässä lehdistössä
Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trio vihreässä puhtaassa
Mac Wash ja kuiva kokoelma Veluxe Pearlfusion Shadow Trio lämpimässä pesussa
Voit käyttää niitä kuivina, kuten olen tehnyt täällä, unenomainen metallinen loistaa tai soveltaa niitä märällä harjalla paljon enemmän jumalatar-nouseva-from-the-surffaa (tai pyykinpesuaineita, tässä tapauksessa) folio-kaltainen loisto. Kummassakin tapauksessa, ne kestävät 7-8 tuntia yhdistelmän kansilla, kun sitä sovelletaan ATOP-alukkeessa.

Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trios: muistiinpanot yksittäisistä trioista …

Pysyvä lehdistö: Kun se liittyy jokapäiväiseen silmämeikkiin, päätän kohti neutraaleja paljon aikaa, joten tämä beige, neutraali ruskehtava pronssi ja musta infusoidaan Golden Pearl istuu yläosassa minun pesula lista.

Se on vain niin joustava! Voit tupakoida sitä voimakkaaseen ulkoasuun tai tehdä nopean värin pestä kannellasi, jos olet kiire (10 minuutin meikki, yo!). Tai tee jotain keskellä, kuten Smokey Cat Eye. Mielestäni tämä trio on kolmen värin lämpötilan kannalta kaikkein toimivin, ja ihon sävyt, jotka voisivat kalliota, koska neutraalit ovat.

He ovat melko mitallisia neutraaleja. Ei liian lämmin eikä viileä, joten sen on toimittava hyvin paljon kaikille.

Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trio pysyvässä lehdistössä
Lämmin pesu: Kupari tämän trion keskellä on niin kipinä, että teen nabby kädet aina, kun näen sen. liian huono sen vain paksu. Mielestäni sormenpää tai harja, joka on kyllästynyt Mac Fix +: lla, voi olla parhaat työkalut, jotka käyttävät tätä varten, ja minä selvitä pörröisistä harjoista, koska he voivat heittää lämpimiä pesujauhtoja kaikkialla.

Mac Wash ja kuiva kokoelma Veluxe Pearlfusion Shadow Trio lämpimässä pesussa
Vihreä puhdas: Dat Khaki Tho !!! Märkä tai kuiva, se on liiketoiminta. Siellä on ulkona kultaa, joka todella tekee siitä popin tan.

Ooh! – Tiedätkö, mikä olisi kaunis? Tee joko kevyt vaaleanvihreä tai kalkki vihreä, kevyesti hiukaloihin Khaki Cat Eye Linerin kanssa.

Huomaa itsellesi: Tee se tapahtumaan, ASAP.

Mac Wash ja Dry Collection Veluxe Pearlfusion Shadow Trio vihreässä puhtaassa
Viimeinen asia – jos haluat soveltaa säätiön ensin, ehdotan, että pidät kudoksen ripsien linjan alla, kun haet ja sekoitat nämä veluxe-pearlifuusiot kiinni kaikesta WAYWARE FAAND SOVER: värit.

Pukeutua ja kuiva kokoelma Veluxe Pearlfusion Shadow Trio pysyvässä lehdistössä
Etsi Pearlfusion-powered suds ja pesula-teemalla seikkailu, kun nämä Veluxe Pearlfusions saapuvat rajoitetun ajan muun MAC-pesun ja kuivakokoelman kanssan Online toukokuu 14 ja Mac-kaupat ja laskurit 21. toukokuuta.

MAINOS

Nyt (UGH), mennään jotain pesua.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen