Joten … Mikä on maanantai-kysely?

No, se ei ole juuri kysely. Se on paljon enemmän säännöllisesti kehittyvää (harvoin?), Jonkin satunnainen luettelo kysymyksistä, jotka olen lukenut lukijoille joka maanantai aamu viimeisten 11 (!) Vuosien ajan. (Se on kuin aivosi kickStart.) Olen aina nauttia lukemaan vastauksesi kommenteissa, ja toivon, että otat nautintoa lukemisessa.

1. Vadelmakauppiaita tai pieniä punaisia ​​korvetteja?

Vadelmat Berts (mutta vain sellaiset, joista voit päästä toisen käden myymälästä).

2. Haluaisitko mieluummin teleportin tai lentää?

Tämä on niin kova kysymys, koska mielessäni näen itseni, kuten, kelluvat kaduilla ja naapurustuksella ja kastelemalla ylös ja alas pilvien läpi. Kuten, on niin selvää mielessä, joten matka olisi uskomaton, jos voisin lentää, mutta sitten on yhtä houkuttelevaa teleportatusta ja olla ilmainen kaikista frills ja bullsh @ t. Pohjimmiltaan saat vain sinne, missä on. Minun täytyy mennä Pariisiin – Bam! Olen siellä. Minun täytyy käydä vanhemmilleni Filippiineillä – Bam! Se on hetkellinen.

MAINOS

Mutta sitten ihmettelen, voinko teleportin matkatavaroiden kanssa? Onko minun tehtävä se alasti, kuten heidän täytyi tehdä terminatorissa? Ainakin jos voisin lentää, voisin laittaa kaikki minun paska reppuun tai hihnaan matkatavarani …

3. Nahka tai pitsi?

Lace tänään, koska haluan kanavoida K-koiran kinder, lempeilijää.

4. Haluaisitko mieluummin maksaa täydellisen hinnan unelmiesi Le Luxury Eye -paleille tai odota kuukausi saadaksesi sen 50%: n alennuksen ja riski sen mahdollisesti loppuun?

En halua pelata, mutta tässä tapauksessa otan riskin ja odottaa, koska syvälle sisälle olen äitini tytär, ja rakastan myyntiä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Plus, se on valitusmaailma, tiedäthän, ja mahdollisuudet ovat toinen unelma paletti tulee pitkin kuukausi tai kaksi tai kolme.

5. Mikä on viimeinen huolenaihe, jonka teit?

Olen liittynyt äidin ryhmälle muutaman kuukauden kuluttua toiveita, että olisin paljon enemmän ystäviä, mutta en ollut todella onnistunut ensimmäisten tapahtumien jälkeen. No, sen sijaan, että teet samaa asiaa uudelleen, mikä olisi ollut mennä toiseen tapahtumaan eikä puhu kenellekään, lähetin presidentin ja kysyi häneltä, mitä voisin tehdä kaikenlaisesta klubista ja tehdä paljon enemmän ystäviä Ja rakentaa verkko, ja että pieni teko … Tarkoitan, se oli pieni rohkeutta minulle, koska päätin olla istunut ja anna sen tapahtua minulle, joten tunsin kuin otin valtinsa.

Seuraavassa kokoontuessaan konsernin presidentti veti minut syrjään, ja puhuimme todella pitkään. Hän ehdotti, että liittyä hallitukseen (jota olen vielä harkitsemassa), antoi minulle numeronsa ja sanoi voisin kutsua häntä milloin tahansa ja esitteli minut muutamiin hallituksen jäseniin.

Se sai pallon liikkuvan, ja mielestäni saan jotain siitä.

Onnellinen maanantai

En ole aina valmis kohtaamaan maanantaina, mutta olen aina valmis kohtaamaan Idris Elba. Vuokrasin viime viikonloppuna hänen kanssaan ja Kate Winslet kutsutaan vuorelle meidän välillämme, ja vaikka se oli stressaavaa, koska se on pohjimmiltaan … en aio kertoa koko tarinan, mutta siellä on lentokone ja idris ja idris ja idris ja Kate on löydettävä tiensä pois tästä lumisesta vuoristosta … joka tapauksessa, sillä on idris ja hänen silkkinen sileä ääni.

Joten toivon, että riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa löydät silmäsi sisäisesti tänään, voit ajatella idris sanoen: “My Darling, olet OK. Tulemme läpi tämän. ”

That’s what I’m gonna do today. “We’re gonna make it.” Sitä hän sanoi koko elokuvassa.

Kyllä, idris, teemme sen.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

MAINOS

Karen

P.S. here are the poll questions. You can copy and paste these with your answers in the comments.

1. Raspberry berets or little red Corvettes?
2. would you rather be able to teleport or fly?
3. leather or lace?
4. would you rather pay full price now for the LE luxury eye palette of your dreams, or wait a month to get it for 50% off and risk it potentially being sold out?
5. What’s the last concern you conquered?