Mac Holiday 2015 Enchanted Eve Eyeshadow X 6 Yhdistelmä (39,50 dollaria), yksi kolmesta lumotuista Eve Eyeshadow X6 Paletteista lomakokoelmassa
Tästä syystä 2015 saapuvat pysyvästi muistoksi “Vuosi Mac ei Bladerunner-matkapuhelin täyttää Atari 2600 pakkausta niiden luomiväki-paletteille.”

Mercury Alpha Company (M.A.c.) Digitaalinen transponder tai Mac Holiday 2015 Enchanted Eve Eyes / Navy paletti? Olet tuomari …
Gotta kuin takapenkillinen tunnelma!

MAINOS

Buuut, niin pitkälle kuin luomivärit itse? No, olin miettinyt … Onko se vain minulle, vai näyttää siltä, ​​että muutamat Mac Holiday Palettes ovat laskeneet lyhyiksi viime vuosina? Kuten he vain eivät ole nousseet täsmälleen saman laadun tasolle kuin pitkän aikavälin linja?

Käytin enchanted Eve Navy Eyeshadow X 6 -yhdistelmää tänään (39,50 dollaria, rajoitettu painos ja liittyy MAC-verkkosivustolle 18. lokakuuta sekä Mac-myymälöistä sekä laskurit 22. lokakuuta) sekä vietti mitä tuntui kuin Epätavallisen pitkä aika väri värejä. Jauheet tuntevat kovempaa ja karkeampaa kuin pitkän aikavälin rivillä, samoin kuin se johtaa Compier-sovellukseen sekä tavallisesti paljon enemmän ongelmia sekoittaen.

Yllään Mac Enchanted Silmien silmät / laivasto minun kansi ja alempi ripsien linja; Huulet ovat Mac Pro Longwear Lip lyijykynä kaksinkertaisena Mac huulipuna Creme d’nude

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minulla oli paljon parempaa onnea Mac Enchanted Eve Eye käsittelee paletti / jäähtyä toisella päivällä, mutta jopa pitää sitä, että jauheet eivät mieluummin tuntevat niin paljon kuin pitkän aikavälin keräysvaatimukset minulle.

Minulla oli tänä aamuna ultraäänitutkimus ja meni lääkärin toimistoon käyttäen tätä sinistä savuinen ulkoasua … (vauva nainen oli valtava mallinnusistunto, mutta paljon enemmän siitä muutamassa.)

Tarpeetonta sanoa, en ollut erittäin järkyttynyt siitä, että valot kääntyivät alhaisiksi ultraäänitilassa, koska minun kannet näyttivät kaltaisena.

Olen ehdottomasti kuin käsite saada kuusi Mac Pitkän aikavälin kokoelma-kaliiperi varjot 39,50 dollaria, mutta täällä, en tiedä …

Joten ultraääni! Tämä oli valtava yksi (olen noin 20 viikkoa nyt), jossa he tarkastavat vauvan kehityksen sekä siitä, mitä voisin kerätä keskustella ultrasound-teknologialla, lapsen nainen tekee hyvää. Hänen järjestetty esityspäivä on 6. maaliskuuta sekä yhdeksännen.

Lab Techin piti ottaa 314 (!) Valokuvia, koska lapsen nainen piti wiggling sekä liikkuvat. Aina kun yritämme saada tilannekuvan kasvoistaan, hän asetti kätensä ja kädet niin paljon kuin estää meitä. Vakavasti nuori ei lopeta liikkumista. Vierailuni päätyi ottaen kaksi kertaa niin kauan kuin tavallista, joten nyt ihmettelen, jos hän ottaa hänen tabbyn setänsä sekä hänen kitty mallinnuksen Diva-suuntaukset.

Minulla on tunne, jota aion ympäröi divas Prety pian …

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. Jos tarvitset kaikenlaisia ​​Retkiä Mac Pitkäaikainen keräysvärejä, Lemmet tietää. Pidän paljon “Em pidän sekä täysin seisomaan takana.