Käytän uutta Kevyn Aucoin Electropop -palettia minun kansi ja ajattelu #DeepMakePupights
Jos kuuntelet elektronista musiikkia tai pop-musiikkia, kun pelaat uuden $ 57 Kevyn Aucoin Electropop-paletin kanssa? #DeepMakePupthoughts

Joka kerta kun käytän sitä, päätän kuuntelemaan Pachelbelin kanonia D: ssä vähintään kolme kertaa, haha! Meillä on vauva Lullaby Station sijaitsee Pandora, ja en ole tosissasi, jokainen muu laulu on jonkin verran Pachebelin Canon D. lupaan, että laulu pitää vauva Lullaby Station panttivangeen!

MAINOS

Joten että silmä näyttää laatikkoon on cray, mutta haluan kokeilla sitä! Kuka on mukana?
Electropop on 57 dollarin rajoitettu painos Eye-paletti, jossa on 12 sähkö sävyä ja kromaattisia värejä, ja se on kaikki kirkkaat, dramaattinen pigmentti ja mega metallinen helmi. Sinulla on väri, loisto ja kaikki hauska, räikeät asiat, mutta niitä käsitellään tyylikkäästi ja suoritetaan täydellisyydellä.

The Font Snob minua kokonaan hyväksyy tämän kirjasin.
Aluksi se oli kirkkaat, jotka ryöstivät minua, mutta kermainen, mukava, painoton kaava sulki sopimuksen. Se on kuin, jätkä, minä edes yllään luomiväri ollenkaan?

Electropop-varjot tuntevat kevytnä höyhenä, aivan kuten Mac ylimääräisessä ulottuvuudessa, ja aivan kuten ylimääräiset ulottuvuudet, he pitävät Crap Outta minun hienoja viivoja. Joten kiitos siitä, Team Kevyn!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Valo, palkki, ultravioletti, maksu, kytkin, laser, lämpö, ​​sulake, amp, impulssi, hardwire, pimennys

Vaikka heidät luokitellaan jauheiksi, he tuntevat käytännöllisesti katsoen märkä, kuten becca hohtava ihon perfector, tai hybridigeeli-jauheen luomiväri, kuten Estée Lauder Pure Color Envyn paletit.

Kermanvärinen kaava liukuu ihon yli ja ei anna sinulle mitään ongelmia, kun sekoitat.

Tuotemerkki suosittelee harjojen polttamista ja joko peittämistä tai pyyhkäisemistä elektropopien varjot sormillasi soveltaa niitä, ja olen täysin samaa mieltä. Saat voimakkaimman värin maksamisen tällä tavalla ja vähiten pudotus (siellä on hyvin vähän, jos olit huolissasi).

Elektropoppi saattaa näyttää unelmalta, joka on totta ihmisille, jotka vain tekevät kirkkaita, ja saatat haluta hylätä sen, jos et kosketa Teal 10 -jalan napaa, mutta saat hieman lähemmäksi … Tule, älä ole ujo .

Tule lähemmäs!
Odottamaton määrä sävyjä se toimii sekä neutraalit (taupe, kulta, pronssi ja violetti), joten vaikka elektropoppi näyttää kerran, kun puoluepaletti, neutraalit merkitsevät sitä, että voit myös työskennellä jokapäiväisenä Ruskeat, joita käytät aina.

Voi odottaa, se on minä.

Olen myös pukeutunut Kevyn Aucoin Capri Bronzer ja Ibizan korostin posket, ja Nudestix Go Tyttö huulillani.

MAINOS

Olen suuri fani, ja toivon, toivon, toivottavasti katto vapauttaa paljon paletit tällä kaavalla. Löydät sen Sephora, Kevyn Aucoin-laskurit ja verkossa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen