välilehdet hyppäävät sängyssä tänä aamuna pian aamun jälkeen, kun hän tavallisesti ei halua lurviesille. Hänellä on äärimmäisen tietty rutiini, jossa hän ensimmäiset kävelee sängyn yläosassa tyynyjen takana, sitten menee alas minun ja El Hub, samoin kuin sieltä hän joko yrittää paikkakunnalla Rinta tai El Hub’s. Sitten hän yrittää kiivetä yksi meistä huipulle viikseen sekä posken naarmuja.

Se satoi päivittäin tällä viikolla, paljon, joten välilehdet eivät päässeet ulos kuin hän normaalisti, samoin kuin uskon, että hän alkoi saada masentunut siitä. Hän kiivetä hänen ikkunan reunaan ja katse sateen ulkopuolella. Sitten hän katsoi takaisin minua surullisin tabby-silmillä.

MAINOS

Mutta se oli todella kaatui! Ei ollut menetelmää, jonka hän olisi halunnut olla saatavilla tuossa sateessa.

Olemme kokeillut sitä ennen. Olemme menneet ulos, kun satoi, kun se oli kuitenkin yhtä herkkä tassut kosketti märkää maata, hän alkoi mewling kuin hän sanoi: “Miksi? Miksi tämä tapahtuu? Miksi!?”

Kun näin, että se ei satoi tänä aamuna, tarttui nopeasti hänen valjaat, samoin kuin kävelimme ulkona.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sateen takia kukkulat ovat ympäristöystävällisiä ja rikkaat ihanteelliset nyt, samoin kuin kaikki kasvaa.

Tarkastettu koko kehä ei kuitenkaan alulle mitään tunkeilijoita, joten sitten oli aika brunssille. Tanskalla oli tietenkin ympäristöystävällinen salaatti.

Olen vakava, hän söi niin paljon ruohoa! En voinut saada häntä pysähtymään. Ehkä hän ajatteli: “No, jos et leikkaa tätä nurmikkoa …”

Olen varma, että kukkula näytti erilaiselta, koska täsmälleen kuinka ympäristöystävällinen ja vilkas mitä tahansa on. On paljon enemmän lintuja kuin tavallisesti. Lisävesi tuo esiin niin paljon elämää. Olemme nähneet paljon enemmän peuroja, oravia, lintuja ja opossemeja viime aikoina – kaikenlaisia ​​asioita – sekä välilehdet todennäköisesti katselee heitä talon ikkunoilla.

Olen iloinen, että sade pääsee pitkään riittäviksi välilehdet nauttimaan pitkään ulkona. Yhdessä pelaamisen kanssa sekä syöminen pekonia sekä kastike, samoin kuin saada lurvies, sekä tekemällä Kitty mallinnusta, ulkona on yksi hänen suosituimmista asioistaan ​​maailmassa.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S.