Joten tämä tapahtui …
Ymmärrät, kun olet freaking ulos, joka yrittää olla kummajainen ulos, mutta sitten yrittää olla freak out tekee sinusta kummallista vielä enemmän?

Teen parhaiten nyt.

MAINOS

Se on, koska nämä puuttuvat ripset! Valtava valikoima ripset puuttuu parhaista silmästäni.

Luonnolliset ripset eivät ole “kaikki”, jotka “aloittavat, ok, samoin kuin koskaan, koska minulla oli Connor, he ovat saaneet jopa ohuempia ja lyhyempiä kuin aiemmin, tarjota sinulle peruslinjan käsite.

Pohjimmiltaan en toimi paljon ripsien suhteen, minkä vuoksi löydät satunnaisia ​​putkia ripsivärilleni talossa. KAIKKIALLA.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joten miten tämä tapahtui? Minä en tiedä. Viime viikonloppuna olin curling minun ripset, samoin kuin sen jälkeen, kun suoritin parhaan silmäni, huomasin, että Space Smack DAB keskellä ylemmän ripsien linjan.

NOOOOOOOOO! Jätkä. Et tunnista tarkalleen, kuinka tärkeitä nämä keskuksen ripset ovat ylöspäin, kunnes he ovat kadonneet!

En ymmärrä, kun se tapahtui, mutta arvelen, että se tapahtui viime viikolla, kun käytän vääriä ripsiä, jota en voinut odottaa. He näyttivät loistavia kuvia, mutta ne olivat hyvin kauan, joten voisin nähdä ne silmäni kulmasta, joka ajoi minua pähkinöitä. Niin, sen sijaan, että teet mitä tyypillisesti. hyvin innostuneesti). Prosessissa olen todennäköisesti repäisi ulos, että ripset värähtelee parhaalla puolella.

Toivottavasti tämä ripsien parannustuote alkoi vain hyödyntää nimeltä LashFood (Se on Sephora) auttaa heitä kasvamaan.

Halusin kokeilla sitä, koska se on 99,49% luonnollinen, saa hyviä arvosteluja, samoin kuin se on paljon edullisempi kuin monet vaihtoehdot … Ei, että se on halpa. Se on vielä 79 dollaria kolmen kuukauden tarjonta, joten se ei ole täysin edullinen (vaikka rehellisesti, en halua kumppani “halvan” käsitteen kanssa jotain, jonka odotetaan kasvavan hiukset lähellä silmämunoita).

Minäkin uskoi jäsenyyden saamisesta Latisse kanssa Yoderm (Internet-dermatologi), mutta se on 140 dollaria kuukaudessa, samoin kuin en ole valmis menemään sinne vielä … minun googling, minäkin tarkistan sen Rodan + -kentät toimivat paljon ihmisiä, mutta se on 150 dollaria kahden kolmen kuukauden tarjontaan.

Olen varma, että Lashfood toimii, koska olen kadonnut puuttuvat ripset huonosti!

MAINOS

Oletko koskaan käyttänyt ripsien kasvutuotteita? Jos sinulla on, mitä se oli, samoin kuin se toimi sinulle?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen