Sekoita väriaineita ja kosteuttava hiusmaski ryöstää (ramppi + amplify) hiusten väri ja syvä tila yo ‘mane aika.

Tarkoitan, miksi en voinut löytää tämän Genius Vinkki vuotta sitten!? Mind blown! Toivon, että voisin ottaa luottoa siitä, mutta en voi. Shout-out Chelsea kommentteista, jotka osoittavat minulle valoa!

MAINOS

Tarvitsee enemmän kosteutta! OLE KILTTI!!

Olen yrittänyt melko vähän hiusten värähteleviä hoitoaineita vuosien varrella, ja vaikka rakastan kuinka rikas ja virkistänyt hiukseni väriä huolehtii niiden käytöstä, he eivät ole kostuneet tarpeeksi yksin. Näin ollen pidän tuloksista, mutta en käytä niitä johdonmukaisesti, koska olisin vain pikemminkin ohittanut suoraan hydratoiva hoitoon. Hiukset tarvitsevat ylimääräistä kosteutta.

Mutta sekoittamalla värinkäsittely ja naamio, saan molempien maailmojen parhaat puolet – kosteutta ja rikas väri.

Olen tehnyt tätä viimeisten pari viikkoa joka sunnuntai-ilta, joka on silloin, kun otan pidemmän suihkun tehdä “erityinen kastike” asioita, joita haluan tehdä valmistautumaan viikolle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Päästä sekaan

Kun olen tehnyt pesun hiukset (joka, on vakavasti, on tällainen työ #longHairsstruggles), tartu Aveda Clove väri hoitoaine ja sekoita se Pai-Shau Supreme Revitalizing Mask kämmenessäni kämmenessäni (noin 50/50 sekoitus). Sitten rake sen hiukset juurista päät.

Seuraavaksi, kampa hiukset läpi laaja hammastettu kampa (rakastan tätä vaaleanpunaista, jonka sain Sephora vuotta sitten), vain varmista, että olen päällystetty kaiken. Siinä vaiheessa, jos minusta tuntuu silti minun päälleni tarvitsevat enemmän kosteutta, työskentelen yhdessä hiusmaskin dollossa.

Pukkeet ja kynsipalat FTW

(Huomaa: Seuraava vaihe on täysin avain, jos sinulla on pitkät hiukset!)

Sitten laitoin hiukset ylös pullaan ja leikata pulla paikalleen kaksi hiuslihan leikkeitä.

Täällä teen muutaman minuutin ajan, kun odotan hoitoajan tehdä asia, kuten ehkä exfoliate, Daydream, parranajo, tai mennä kaupunkiin kantapäälleni tämän jalka juustorautatekniikka, minulla on.

Sitten otan pulla ulos, huuhtele ilmastointilaite pois ja ajaa kampa vielä kerran purkamiseen. Ja kun olen valmis, tummat suklaan lukot näyttävät ylimääräisestä suklaa, kiiltävä ja ilmastoitu.

Värinhoitolaite RECS?

MAINOS

Teen kuten Avedan värin hoitoaine (varjossa, jota käytän on Clove), ja Chelsea kertoi minulle, että hän haluaa dfue-värin vahvistamisesta kiiltävä + syvän hoidon, jonka mielestäni aion kokeilla sen jälkeen, kun lopetan Aveda-putkeni. Mutta onko sinulla mitään värin hoitoaineita? Kerro minulle, koska olen markkinoilla uutta rakkautta.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen