käyttäen Mac Pearlmatte käsittelee jauhetta (29 dollaria), New Archien naisten kokoelmasta, kasvoni ympärillä
Voi, Mac Pearlmatte käsitellä jauhetta tasaisempaa minua … asioita, joita rakastan. Haluaisin käyttää Letterman-takkiasi 90 asteen säällä, vaikka se on kolme kokoa myös minulle. Olin kirjoittanut sinut kuin kirjeet, vanhat koulun tyyli sekä liukumäki. Haluan voittaa Scrabble (suurimman osan ajasta) sekä aina antaa sinulle viimeisen pizzan viipaletta.

Miksi?

MAINOS

Koska minä, MAC Pearlmatte käsittelee jauhetta tasaisempaa minua, samoin kuin melko sydämet pannassasi, jotka herättävät toimintoja minulta yleensä varattuja videoita (“awwww!”).

Korostin New Mac Archien naisten kokoelmasta, flatter Me yhdistää Peachy Golden Shell Pearl Valitusjauhe (joka voi pitää mielessä Lontoon kokoelman vapautta) Golden Coral typerän sydämen sydämessä.

Pearlmatte käsittelee jauhetta tasaisemmalla minua (29 dollaria), kultainen persikka-pohja (kauneus jauhe Shell Pearl) koralli sydämet (jauhe punastuu typerässä minua)
Se antaa lämpimän, butterscotch-hehkun myöhäisen kesän auringonlaskun … jopa talven keskellä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kierrä minua, saan sen, että Mac pyrki houkuttelemaan naisia, jotka putosivat Shell Pearl Valitusjauhetta Lontoon kokoelman vapaudesta.

Olin yksi niistä naisista, samoin kuin tähän päivään! – Shell Pearl on yksi minun kaikkien aikojen suosituimmista Mac-tuotteistani (tässä on vanha video, jossa puhun siitä, tarkasta tarkalleen kuinka tumma hiukset olivat takaisin sitten!).

Flatter Me on sulattavissa koralli sydämet tarjoavat integroidun värin hieman vaaleanpunainen sävy, joten se ei ole kuollut dupe Shell Pearl enää (ajattele sisaret, vs. kaksoset). Kuitenkin, ellet sinulla ole predandatural, superhuman kissan silmät, mahdollisuudet ovat, että vaikka olet kaikkein omistautunut Mac Aficiono tällä puolella, et voi nähdä eroa käsivarren pituudesta.

Pidän siitä.

Pidän siitä niin paljon, että jos olisin saada teksti Ryan Goslingista ihanteellinen tässä erittäin hetkessä – “Hei K. Sinä, minä, etelään Ranskasta tänä viikonloppuna? KYLLÄ EI?” – Tuotan pitkin tasaisempaa minua, pehmeän, sakinkin, kynttilänhön vuoksi se tarjoaa ihoni sekä sen huokos- ja hieno linja-diffuusiovaltuudet. Kuten nuoruuden suihkulähde pannulla.

Ja kuten jonkin verran ärsyttävä nainen jooga-luokassa, joka vaivattomasti liukuu nykyiseltä läsnä kuin ihmisen origami (olen koskaan huomauttanut, että minä imeä jooga?), Tasaisempi minulle on oh-niin joustava. Voin käyttää sitä korostuslaitteena, luomiväri tai jopa sekoitettu säätiön tai sävytetyn kosteusvoiteen kanssa.

Kerma sooda jauhe punastunut vasemmalla ja tasaisemmalla Me Pearlmatte käsittelee jauhe oikealla
Joskus minä jopa buff kaikkea minun kauppaani, kuten bobbi ruskea kirkastaa jauheita uudesta shimmer & glow-kokoelmasta, jonka uskoin ensimmäiseksi olisi “liikaa”, mutta jos puhun kevyesti jauhiharjalla, Olen lupauksen 27-vuotias Karen, joka katselee minua peiliin.

Pearlmatte käsitellä jauhetta (29 dollaria)

Coralilla on valtava tehtävä Archien naisilla Betty -alikokoelmassa. Mac-ominaisuudet se silmässä, huuli, poski sekä kynsituotteet, mutta jos minun pitäisi valita vain yksi koralli kaikesta vapauttamisesta, tasaisempi minulle olisi minun.

Hinta: 29 dollaria
Saatavuus: Tulossa 30. tammikuuta kyberavaruudessa, myymälöihin sekä laskureihin 7. helmikuuta sekä kansainvälisesti maaliskuussa
Makeup ja valitusblogi Arvosana: A +

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. TGIF!