Oh, Hei, paljain iho!
Voit aloittaa missä tahansa haluat, mutta luulen, että aloitan alussa, koska se on tyypillisesti hyvä paikka aloittaa, lainata mielipiteen musiikin äänestä.

Olin onnekas. Minulla ei ollut ihon ongelmia, kun olin hyvin nuori, mutta aloin rikkonut, kun saavutin kuudennen luokan. Saan nämä pienet pimples otsallani, ja muistan äitini vie minut dermatologille, joka antoi minulle jotain nimeltään Panoxyl-baari, joka sai saippua, joka haisi kauhea ja valkaisi kaikki minun T-paidat ja putki Erittäin vahva bentsoyyliperoksidi.

MAINOS

He tekivät ihoni tuntemattomalta, mutta he auttoivat. Pohjimmiltaan en tiennyt mitä olin tekemässä, en sisällyttäneet kosteuttavia tuotteita. Äitini, jolla on ihanteellinen iho, ei todellakaan tiennyt, miten auttaa minua.

Olen melko paljon jatkumista lukion läpi, mutta breakout olivat vähäisiä. Vain muutama pieni pimples täällä ja siellä. Käytin bentsoyyliperoksidia johdonmukaisesti ja se auttoi.

Mutta asiat saivat paljon monimutkaisempia yliopistossa. Toisena vuodeni aikana menin läpi jonkinlainen hormonaalinen muutos (minun akne on aina ollut sidottu hormoneihini), ja muutama pieni pimples, jonka olisin käsittelyä, muuttui suuriksi, tuskallisiksi pimples posket.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Aloin ottaa Accutane, ja se oli ainoa asia, joka todella auttoi. Se on edelleen kiistanalainen, ja se oli jopa paljon kiistanalainen takaisin, mutta se auttoi minua paljon. Se tyhjensi ihoni, joka pysyi selväksi, kunnes lyön 30-luvun puoliväliin.

Mielestäni tämä on, kun menin läpi toisen hormonaalisen muutoksen. Aloin saada leuka akne (mutta tiedät jo siitä).

Olen alussa 40-luvulla nyt kuivemmalla iholla (joka oli aiemmin öljyinen), joka on edelleen akne-altis. Käytän bentsoyyliperoksidia päivittäin (Kate Somerville anti-Bac Clearing Lotion), sekä aamulla että yöllä.

Nyt olen paljon enemmän huolissaan illaksestani ihon sävyni ja hienojen linjojen käsittelyssä kuin minä välttää ja hoitavat breakouteja.

Minulla on hienoja viivoja silmäni ja suuni ympärillä, mutta haluan ominaista heille hymyillen. Luulen, että hymyilen paljon, koska minulla on ryppyjä näyttämään sen, lol!

En ole tehnyt mitään botox tai täyteaineita, mutta kieltäydyn sanomasta, etten koskaan mene sinne. Minulla ei ole halua nyt, mutta kuka tietää? Kaikki voi muuttua tulevaisuudessa.

Minun iso huolestunut siitä, että näin on, etten näyttänyt minua enää, enkä voi kuvitella, että etsinkö peili ja tunne kuin jotain oli vähän pois, tiedäthän?

Tällä hetkellä olen melko tyytyväinen ihoni, mutta aion auttaa paljon aggressiivisempia minun anti-aging-hoito. Kun sain raskaana Connorin kanssa, olen melko paljon käytetty kosteusvoidetta ja aurinkovoidetta, ja olen pudonnut käytännöstä seerumien ja whatnot.

Entä sinä, rakkaani? What’s your skin story? Haluaisin kuulla siitä. Voit jakaa niin paljon (tai vähän) kuin haluat.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!