Chanel Le Vernis Nail väri elokuvassa (27 dollaria), Avant-Premiere-kokoelmasta
Kuten ennustettavissa oleva mutta miellyttävä ROM-com, Chanelin elokuvateema Le Vernis kynsien väri, tiedät jo, mitä aiot saada.

Olet vain nähnyt tarinan tehtyä noin miljoona kertaa ennen, mutta silti katselet sitä joka tapauksessa ja nauttimaan joka minuutti.

MAINOS

Ja loppujen lopuksi luottotietojen rullaa ja olet harjattu harhattu popcornin sylistäsi (ei tuomaria, jos olet lyönyt wayward ytimen rintaliivit ja syö sitä Sly), hymyilet ja sano itsellesi “, minä todella, todella piti sitä. ”

Näin tunnen tämän kermainen tomaatinpunainen.

Kaksi Chanel Cinema …

Elokuva, lopullinen erä neljän osan Avant-Premiere Nail Puola -sarjassa / perheessä, sisältää saman eeppisen sileyden ja pigmenttipakatun kaavan, joka myös teki Starletin, provokaatiota ja paparazzi suurta osumia kanssani.

Yksi kerros tekee työtä, mutta käytän yleensä kaksi (tapana voima).

Väri? Tomaatti Punainen, mutta ajattelen sitä pertirloomina … Se ei ole sinun keskimääräinen nautittu, tiedät mitä tarkoitan?

Se on kirkas, etenkin reunojen ympärillä, paljon kuin provokaatio on ja tuntuu paljon tummemmalta pullossa kuin kynnet. Tämä kirkkaus on suosikkini asia.

Mutta kyllä, se on tomaatinpunainen, ja olet varmasti löytänyt samanlaisia ​​sävyjä muista tuotemerkeistä.

Kurssi, joka ei estä minua nauttimaan tästä tomaattivarjosta … Se on helppokäyttöinen, ajaton, klassinen sävy, voin käyttää aikaa.

Hinta: 27 dollaria
Saatavuus: Saatavilla nyt Chanel-laskurit ja verkossa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

Puhuminen tomaateista …

Jotkut kirsikkatomaatit kannen puutarhassani ovat vihdoin kääntyneet punaisiksi!

MAINOS

En voi odottaa syödä em! Suunnittelen jo aterioita …

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen