hyötyä he ovat todellisia Duo Shadow Blender Bombshell Brownissa ja ne ovat todellisia kaksinkertaisia ​​huulia Fuchsiakuume
Minun täytyy vain sanoa tämä: Kultainen ruskea herkullinen. Kolmen uuden hyödyn he ovat todellisia duo varjon sekoittimia, joita olen kokeillut toistaiseksi, Bombshell Brown on suosikkini.

Mielestäni kaksi sävyä siinä on kauneimmat viimeistelyt.

MAINOS

Hyötyä he ovat todellisia Duo Shadow Blinder Bombshell Brownissa ja ne ovat todellisia kaksinkertaisia ​​huulia Fuchsiakuume
Olen * niin * erityisesti hohtojen ja shimmerituotteiden osalta. Myönnän sen – joissakin tapauksissa olen Frost Hater, varsinkin kun loisto tulee valtavat jyvät jauheen. Mutta nämä kaksi varjoa tässä duo ovat paljon enemmän satiini kuin erittäin kiiltävä pakkas.

Olen myös pukeutunut Chanel Noir Petrol Stylo Yeux minun ripsien linjoja ja tiimalasi säteilevä pronssi valo bronzer ja säteilevä magenta punastua posket
Tämä duo todella tekee silmäni näyttävät suuremmilta ja seksikeellisemmiltä, ​​ja olen suuri fani. Muuten, yritän käyttää pyöreää sienen applikaattoria, mutta se päätyy kuumaan sotkuon, joten käytän vain säännöllisiä luomiväri harjoja.

I Dunno … ehkä voin käyttää sieniä harjaa ja käyttää sitä kuin pieni kauneusblender sisäkulmien?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Bombshell Brownilla on kevyt kultainen beige (haluan valtava pannu tämän värin. Se on täydellisyyttä!) Ja puolivääs kultainen ruskea, ja molemmat ovat täysin hilläni.

Olen pukeutunut kultaiseen beigeyn sisäosan sisäosassa ja keskitason kultainen ruskea ulommissa kulmissa, jotka molemmat levitetään kupujen sekoitusharjalla, joka märkä muutamalla spritzes ylös muodostavat ikuisen sumun ja korjauksen.

Voin vain rakastaa tätä duo yhtä paljon kuin rakastan Hall & Oates … joka sattuu olemaan yksi aika kaikkien aikojen suosikki musiikista.

Kasvavat, räjäytin kappaleitaan aina, kun he tulivat radioon ja laski minua – et ole asunut ennen kuin olet laulaa rikas tyttö karaokepalkissa.

Homeboy yllään näitä lasit? ️ Saat silmäsi laajenevan

Mikä oli heidän sopimus, joka tapauksessa? Oliko he bffs? Oliko he dating? Ja he menivät samaan hiustyyliin? Koska molemmilla oli Dope “80-luvulla hiukset!

Teet unelmistani totta

MAINOS

Katsella kaikkia liikkeitä

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen