Mac Fruic Fruic Collection, tulossa 28. toukokuuta Mac-laskurit ja verkossa (käytettävissä 29. kesäkuuta)
Hei, oletko koskaan huomannut, että kun joku leikkaa hedelmää? Sinulle, vaikka se olisi, niin, että se on, tiukkaest, monet keskinkertaiset mango tai blandest omena koskaan, se maistuu paremmin?

Mitä se on? En edes tiedä.

MAINOS

FROOOOOOT!
Kuten, jos joku käveli parhaiten nyt tarjolla kaikki hedelmät pakkauksessa uudelle Mac Fruity Juicy Collectionille ja sanoi: “Hei! Tässä on joitain kookos- ja banaani viipaleita sinulle. ja puoli hyvää papaijaa. Mmm … ja meillä on maukkaita ananasuppia! ” En olisi vihaa elämää.

Se on lämminvärinen väri kokoelma

Kesä, kesä, kesäaika! Tiedän! Se on käytännössä täällä. Voin tuskin sisällyttää itseni [lisää Connor Claire’s Hip Wiggly Dance].

Se on yksi asioista, jotka aina odotan – Mac-kesäkokoelmia. Monet siitä hetkestä ovat lämpimiä ja värikkäitä valita mitä aurinkoinen bronzed boociousness olet pukeutunut, ja hedelmäinen mehukas on liian.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yum-Indusing Mac Fruity Juicy Collection
Keskity kasvoihin ja poskituotteisiin

Trooppinen hedelmäsalaatti o ‘meikki, hedelmäinen mehukas menee kaikki ulos kasvot ja poskituotteet, mikä on järkevää minulle, nähdessään, miten Mac pyrkii keskittymään bronzediin, upeaan ihoon kesäkokoelmissaan.

On neljä bronsseria (olen kokeillut kaksi 27 dollaria bronzing -jauhetta, mutta en ole kokeillut $ 33 Studio-veistoksista Bronzers vielä), kaksi nestemäistä korostelijaa (Luster Drops Sun Rush ja Bronze Hero, molemmat 21 dollaria), upea 33 dollaria Bronzer / Blush / Korostavat Pearlmatte kasvot jauhe nimeltä OH My Passion, ja pullo prep + prime coconut fix +, jota minun täytyy suihkuttaa kasvoni parhaiten. *spray*

Ah … että haisee niin hyvä. Me pääsemme siihen toiseen.

Nyt haluan Smoothie …

Mutta myös joitakin silmäpaltteja, huulipunat ja liplasit

Tietenkin on. On kolme $ 32 luomiväri X 6 kuusi Pan Eyeshadow Palettes (hedelmä la la la, rakkaus Glades, Oi minun banaani), neljä $ 17 huulipunat (rauhallinen lämpö, ​​ujo tyttö, rakkaus ensimmäisellä puremilla, si si minua) ja neljä $ 21 Cremesheen lasit (Cha-Cha-Cha, ravista ravista, la salsa, kesämukuinen).

Voi, ja siellä on myös meikkipussi ja pari harjaa.

Milloin ja missä

Täydellinen Cornucopia tulee 18. toukokuuta Mac-laskurit ja verkossa, ja se on käytettävissä 29. kesäkuuta.

Coconut Fix + todennäköisesti myydä nopeasti

Mene koconuts ja päästä sinne aikaisin, jos haluat saada Coconut Fix +. Se on kaikki mitä sanon.

Kuinka söpö on pullo!? En voi, en voi vain. Ja se haisee niin hyvältä! Se on coco-pähkinää, mutta ei niin synteettinen kinda erittäin makea kookos. Lähellä, kuten voin kertoa, se on sama korjaus + sinä ja minä tiedän ja rakastan, ja se on hyvä asettaa meikkiisi tai lisäämällä nestemäisen hydration iholle.

En kirjaimellisesti voi lopettaa ruiskuttaa sitä itse …

* Spray * Katso, kertoi sinulle.

Prep + Prime Fix + Coconutissa (23 dollaria)
Kun Mac teki joukko Le Fix + tuoksuja jonkin aikaa (muista, kun ne myyvät nopeasti?), Coconut Fix + oli siinä sekoituksessa. Mielestäni se lentää hyllyistä jälleen kerran.

Lisäksi se on vain niin kaunis!

Ja jos olet utelias Eyeshadow Paletteista …

Mac Stay Shadow X 6 palettia alemmasta vasemmasta hedelmästä La LA, rakkaus Glades ja Oh My Banana (32 dollaria kukin)
Mac Eye Shadow X 6 Palettes: Voi minun banana on paras!

Kokoelmassa on kolme x 6 palettia (kaikki jauhe varjot), ja minun banaani on minun fave. Se on kulta, oranssi, karpalo ja ruskea.

En tiedä, olisiko samaa mieltä, mutta mielestäni on tyypillisesti ristiriita Macin LE-varjojen ja niiden pysyvien keräystuotteiden välillä. Minulle pysyvät varjot ovat käytännöllisesti katsoen aina parempia, mutta laadukkaita varjoja Oh minun banaani näyttävät parhaiten macin pysyvien rivin varjojen kanssa. He ovat Mac-kaliiperi sileä, helppo sekoittaa, ja he eivät ärsytä silmistäni.

Mutta varjot muissa kahdessa paletilla – hedelmät La la (punaisella varjolla) ja rakkaus Gladesissa (sinisellä ja vihreällä)?

Top: Mac Stay Shadow X 6 palettia Oh My Banana, Hedelmät La LA ja rakkaus Glades
Yllään Mac-luomiväri X 6 hedelmässä LA LA kannella; Bronzing jauhe hienostuneessa hienostuneessa kultainen, Pearlmatte kasvot jauhe Oh My Passion ja kiilto putoaa pronssi sankari posket; ja mac huulipuna ujo tyttö ja kremesheen lasi kesämekuloinnissa huulillani
Mac-luokan varjo x 6 rakastuneessa mielessäni Glades; Bronzing jauhe Baiana Bronze, kiilto putoaa Sun Rush ja Pearlmatte kasvot jauhe Oh minun intohimoni posket; ja huulipuna ujo tyttö ja kremesheen lasi kesämekuloinnissa huulillani
Kysyttävä laatu: hedelmät La la ja rakkaus Glades

Rakastan molempia värikomboja, mutta näiden kahden palettin maat näyttävät hieman … Miten laitan sen? Ylikuormitus?

He vain kinda on vaikea sekoittaa, ja jyvät näyttävät tavallista suuremmalta, mikär some reason bugs my water lines. With both Fruit a La La and love in the Glades, I had to take off my eye makeup halfway through the day because my water lines kept watering.

I have sensitive eyes, but I dunno… just my two cents.

Baiana Bronzer is bae.

Yes, I just used “bae” in a sentence and was major about it, haha. You guys, this bronzer is BLOWING MY MIND best NOW.

Clockwise from the left: MAC Bronzing Powders in Baiana Bronze and refined golden ($27 each), and Lustre drops in Bronze Hero and sun rush ($21 each)
This neutral matte bronze has a dollop of delish golden warmth. It’s rare to find a matte golden bronzer that isn’t too matte, and this one’s also smoother than soft serve, which takes it up to Covet level 10. Don’t miss it.

And a pretty Pearlmatte face Powder

Leave room in your fruit basket for Pearlmatte face Powder, too, ’cause it’s all kinds of complex when you swirl the tan, yellow, pink and coral shades together (like a fab fruit salad).

Pearlmatte face powder in Oh My passion ($33)
The tan marvelously meshes with the pink, coral and yellow, and when the light lands on your cheeks just right, it reveals a touch of heavenly pearl.

From the top: MAC Bronzing Powders in refined golden and Baiana Bronze; the Pearlmatte face Powder in Oh My Passion; and the Lustre drops in sun rush and Bronze Hero
At the very least, swatch these Lustre Drops

I’ve written about my love for these flexible, long-lasting liquid highlighters in depth before, and I still adore them. Their fine opalescent finish glows without glitter. It’s whisper of a highlight, but you can build them up with layers until you reach full power shimmer.

Bronze Hero is the darker of the two and the one I recommend if you’re NC42 or up. sun rush is lighter, but I bet it’ll work for just about everyone. terrific stuff.

Lovin’ three of the lipsticks

Fuchsia love at first Bite, creamy coral shy girl and violet Si Si Me are all must-haves. So much pigment! and they’re smooth too.

Lipsticks from the left in Calm Heat, shy Girl, love at first Bite and Si Si Me ($17 each)
Cremesheen Lipstick in shy Girl
Amplified Lipstick in love at first Bite
Satin Lipstick in Si, SI, Me!
Matte Lipstick in Calm Heat
Personally, I would steer clear of Calm heat (the palest matte shade), ’cause it’s not one of those easy mattes, ya know? It catches every single flake on my lips and refuses to apply evenly.

I’d hoped that these would all have a limited edition tropical fruit scent (because how amazing would that have been?), but alas, they’re trademark MAC vanilla (as are the Lipglasses).

The Lipglasses

I love all four. ‘Tarpeeksi sanottu. They’re glossy and moisturizing.

MAC Cremesheen Glasses from the left in summer Succulence, Cha-Cha-Cha, Shake Shake Shake! and La Salsa ($21 each)
Cremesheen Glass in Shake Shake Shake!
Cremesheen Glass in La Salsa
Cremesheen Glass in Cha-Cha-Cha
Cremesheen Glass in summer Succulence
From the top: MAC Lipsticks in Calm Heat, shy Girl, love at first Bite and Si Si Me; Cremesheen Glasses in summer Succulence, Cha-Cha-Cha, Shake Shake Shake and La Salsa
My favorite one, though, is warm peachy pink Cha-Cha-Cha. I wore it on top of shy girl love at first Bite Lipstick yesterday, and together they’re the exact same color as a ripe dragonfruit.

Gonna wear that combo a lot this summer!

Bronzing Powder ingredients
Pearlmatte ingredients
Eye shadow X 6 ingredients
Lustre drop ingredients
Prep + Prime Fix+ ingredients
Cremesheen Glass ingredients
Lipstick ingredients

MAINOS

Tropical fruit smoothies for everyone! Cha, cha, cha.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen