harjat vasemmalta: Laura Mercierin sekoitusharja, Mac 224 kapeneva sekoitusharja, MAC 217 sekoitusharja, Sonia Kashuk Crease Brush

I poika, en vain tahattomasti pyyhkäisi putken Mac C-Thru Lipglassin alapuolella minun paras silmä, koska ajattelin, että se oli minun putki Mac Valitse Moisturecover Concealer, Lol! Yup … Total Conpealer #fail.

MAINOS

Under-Eye Concealer on ollut mielessäni, ja silmäni alla hieman enemmän kuin tyypillinen viime aikoina, koska en ole saanut tarpeeksi unta (paljon myöhään yön lukemista), joten olen kuljettanut joitakin minun Suosikki Concealers ja Concealer harjat missä minä menen.

Mac Eyeshadow X 2 Marche Aux Puces ja MAC-fluidilevillä pimeässä poikkeamassa silmäni; Mac-jauhe punastuttaa supercontinentalissa poskillani (kaikki ovat tuotteita uudesta styleeeker-kokoelmasta)

Muutamat suosikki harjat peitevoide

Vaihda muutamia erilaisia ​​harjoja peitevoidetta, mutta olen osittainen niille, joilla on kupuja tai kartiomaisia ​​päätä, kuten MAC 217 -liitosharja ja MAC 224.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joskus saan tiheän, tylsä ​​rypytysharjan. Sonia Kashuk teki rajoitetun version, jota käytän edelleen ja rakastan, mutta pidän myös hänen suuresta rypytysharjastaan, joka on edelleen käytettävissä ja vain 5,99 dollaria.

Mac Mattene huulipuna herkullisessa ja Mac-liplassissa C-Thruissa huulillani (myös StyleSeeker Collection); Illamasqua kumi kirkas kynsien kiillotus seesteisyydessä minun kynnet; Rengas on vanhasta pullosta Avril Lavigne Black Star hajuvettä (!)

Muoto

Suuri elementti minulle on muoto. Pidän pienemmästä harjapäältä, joka sopii tiukasti nookiin minun silmäni alla. .

Sovellus

Nyt, miten käytän näitä harjoja? No, jos peittäjä on mukana DOE-jalka-applikaattorilla, kuten Mac Valitse MoistureCover Concealer, Aion käyttää tuotetta minun silmäni alla, ja käytä sitten yhtä säännöllisistä meikki harjoistani, jotka keskustelin edellä, buff ja sekoitus tuote ihoon. Sitten käyttämällä puhdasta sormea, minä pidät varovasti alas, jotta se ei näytä siltä, ​​että se istuu ihon päällä.

Vaihtoehtoisesti, kun peitevoide tulee puristusputkeen, pidän pienen määrän käden takaosaan ja sitten poimia se yhteen harjoittelijoista. Ja jos peitevoide tulee purkkiin, olen tyypillisesti vain pyyhkäise harjan potin yli.

Tietenkin kaikki tämä riippuu siitä, kuinka paljon aikaa minulla on. En ole yllä yli sormeni, kun olen todella painettu aikaa, mutta haluan varmasti käyttää harjaa, koska tunnen, että sovellus näyttää paljon luonnollisemmalta minulle.

MAINOS

Entä sinä? Mitä käytät Concealerin soveltamiseen?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen