Luulen, että sinun pitäisi valita tämä punastuminen
Gurrrrl, et edes tiedä. Yritän pitää suuni sulkeutua – Teen todella – koska, vakavasti, joka haluaa ohjata Rand-O Stranger peitetty kissan hiukset yllään scrunchien? Näytän kuin hullu henkilö seisoo siellä iso hymy kasvoillani.

Mutta joissakin tapauksissa en voi auttaa sitä, varsinkin kun salakuuntelun keskustelussa ja kuulen sanan “peitevoide”. Se on tyypillisesti kun keskeytän.

MAINOS

Joskus päätän maaleja ihmisten kanssa, joita minulla on näitä keskusteluja. Tyypillisesti (joskus luulen, että he ajattelevat, että olen vain outoa).

Kerran auttoi erittäin hyvää miestä ja hänen kultaseni valitsemalla sävytetty kosteusvoide Mac-laskurilla. “Kokeile molempia sävyjä,” ehdotin, “yksi jokaisesta poskesta, ja sitten mennä ulos peilin kanssa nähdä ne päivänvalossa. Valitse sitten haluamasi väri. ” Jälkeenpäin he veivät minut kahviin (minulla oli soija latte) ja keskustelimme pari tuntia Starbucksissa.

Joskus, koska saan innoissaan, kun puhun meikistä, ihmiset olettavat, että työskentelen laskussa. Pääsemme puhumaan, jolla on hyvä aika, ja sitten yhtäkkiä he sanovat: “Suuri! No, se laskeutuu sen: “Ja he luovuttavat minulle luottokortin.

Ummm … En toimi täällä. Olen pahoillani. Olin vain kulunut … Tämä on todella tapahtunut melko muutaman kerran Nordstromissa ja Sephora.

Ah, meikki. Se tuo ihmiset yhteen.

Oletko koskaan antanut pyytämättä ohjausta ihmisille, joita törmäät viehätyslaskuriin?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!