Tangoin iltapäivällä ensimmäistä kertaa 20 vuoden ajan sekä kumppanini oli ikuisesti.

Ei, ei tangoa tanssihuoneessa (“hidas, hidas, nopea, hidas!”), Vaikka se näyttää aina niin hauskaa. Tämä oli enemmän vain minua tanssia myöhään iltapäivällä muutamalla kappaletta MUFEn uudesta syksyllä 2012 kokoelmasta.

MAINOS

Ironista kyllä ​​… Minun metaforinen tanssiminen tänään oli paljon hauskempaa kuin ensimmäistä kertaa kokeilin aitoa tangoa.

Se oli minun vanhempi vuosi lukiossa … Oma Buddy Alex sekä olin ottanut tanssiluokan yhdessä näkemään elokuvan keinu nuoret (5 sekunnin synopsis: ryhmä teini-ikäisiä Nazi Saksan bändissä yhdessä tanssimaan Kielletty swing musiikki Yhdysvalloista).

Yup, se on nuori kristillinen paali keskellä

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Aloitimme helvetin taivuttamalla suurta riittävää tekemään mahtavia antenni-temppuja, tosses sekä hissiä, joten joka torstai illallisen jälkeen Alex valitsisi minut Rickety Dodge Dart, niin että vietän 10 minuutin ajomatkan tanssitutkimukseen Jooshing Häneen ja hänen matkansa (“jätkä, jos tämä asia hajoaa, sinun täytyy vilkkua karvainen jalka tien puolella ja rukoilla joku vetää yli auttaa meitä,” Ei ole mitään menetelmää, jonka painan tätä venettä näissä kantapäässä! “).

Sitten sekoittaisimme tanssilattialle 45 minuuttia, ja molemmat kustannukset ovat suurimman osan ajasta, jotka katsovat alas jaloillemme, löytää juhlatilaa tanssivat muutamien unionin kaupungin Sassiest Seniorsin kanssa.

En ymmärrä, mitä ajattelimme, olla rehellinen, koska olimme todella, todella kauhea. Kuten pahin pari luokassa. Alex oli yli kuusi jalkaa pitkä, samoin kuin tuskin puhdisti 5 jalkaa, vaikka olin astui varpailleen, lol! Vakavasti, jos luokka oli antanut palkinnon kaatuu muihin pariin pariskunnalle sekä jalat, se on ainoa palkinto, jonka olisimme voittaneet.

Niin köyhä kuin olimme kuitenkin, tango oli eräänlainen erikoisuutemme, samoin kuin pidämme mielessä purjehtimaan tanssilattiassa, toistaa “hidas, hidas, nopea, hidas” yli ja itselleni.

“Hidas, hidas, nopea, hidas!” Yritin saada välilehdet tanssimaan kanssani tänä iltapäivänä, mutta hän ei ollut mielessäsi … Onneksi uusi Aqua Rouge Lip värit (24 dollaria), Aqua Brow (20 dollaria) sekä uusi musta tango yhdistelmä (45 dollaria) olivat .

Musta Tango-paletti

Aqua Rouge in # 1 nude beige vasemmalla ja # 8 punainen oikealla

Vasemmalta: Musta Tango yhdistelmä Aqua voiteet violetti, vihreä, sininen sekä norsunluu; Aqua Rouge # 8 Punainen, # 1 Nude Beige sekä poista kiilto; Aqua Brow in # 25 tuhka Unbleeni ja sekoitettu

Kokoelmasta …

Aqua Rouges – tämä uusi rivi kaksinkertainen nestemäinen huulivärit (toinen pää on väri, jossa on DOE-jalka-applikaattori, samoin kuin toinen on poistettu kiiltävä harjalla) on saatavana 12 sävyä pehmeästä beigeista Vahva marja. Aloitin juuri testaamalla tänään, joten en voi sanoa vielä tarkalleen miten he suorittavat, mutta he vakuutusvaatimukset väittävät olevansa tahroja ja pitkäikäisiä, pystyvät tarjoamaan intensiivinen, pitkäkestoinen väri huulen värimärkä houkutteleva kiiltävä säteilevä.

Aqua Cars – Kestävyystyyli jatkuu MUFEn uudella Aqua Brow -linjalla. Tarjotaan seitsemän 20 dollarin sävyä, nämä vedenpitävät otsa täyteaineet koskevat kuitenkin geelinä kuivina jauheen pinnalle, joka on tarkoitus kestää koettavat olosuhteet, kuten sade sekä korkeat temps.

Musta Tango-yhdistelmä – vaikutti Koskaan Creator Dany Sanzin kaltainen Tango, uusi Musta Tango-yhdistelmä (45 dollaria) Homes neljä uutta rajoitettua painosvalmistusta MUFEn korkean suorituskyvyn Aqua kerma varjo Gem-kaltaisen violetti, ympäristöystävällinen Sinisenä yhdessä korostuksen norsunluun kanssa.

Olen aina halunnut konseptin pitkäikäisestä meikki … paitsi kun se kuivuu ihoni tai alkaa näyttää viileältä muutaman tunnin kuluttua. Olen ylittänyt sormeni ja toivoen, että nämä palat pystyvät tanssivat yön ja sitten jotkut.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

MAINOS

P.S. Miten se menee tänä iltana? En voi uskoa, etten muisteta kysyä, jos näit uteliaisuuden laskeutumisen? melko hämmästyttävä, eikö? Kun joku pyytää jotakin niistä NASA-tutkijoista, mitä he tekivät tällä viikolla, nyt he voivat sanoa: “Voi, ei paljon todella. Lähetin spacecraft Mars. ”

Joo, se voittaa minut.

Juuri nyt uskon, että aion vain syödä kulhoon Veggie chiliä sekä pinta elokuvan aloin viime yönä, typerän kulta Matthew McConaughey. En olisi puhelimitse sitä fantastinen (minkä tahansa keinona), mutta se ei ole täysin kauhea …