Uusi Tom Ford Holiday 2014 Color Collection
Tom Ford tarvitse Moonlight Matte Science … koska hänen uusi 13-osainen lomakokoelma on kyse matta!

[krikettiet]

MAINOS

Hanki se …? Matte tiedemies? Anteeksi, tiedän, että se oli ehdottomasti alaiseva.

Anna minun yrittää uudestaan…

Tom Ford kanavoi Spencer Tracy kanssa all-tähden matta huulipunat varmista, että olemme kaikki elävät matta, matta, matta, matta maailma!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hanki se? Spencer Tracy? Koska elokuva …

Unohda koko juttu.

Viimeinen yritys…

Olen niin matta ihanteellinen nyt.

(Kuinka matta olet?)

Olen niin Matte ihanteellinen nyt, että Tom Ford voisi palkata minut yhdeksi hänen kahdeksan uutta huuli väri matta huulipunat, Badum-Tish!

Tarpeeksi hyvä!

Huulet Ota keskivaihe uusi 13-osainen Tom Ford Holiday 2014 Color Collection (Tom julkaisi myös muita loma-asetuksia ja hajusteita), jossa uusi linja kahdeksan huuliväriä.

Valitettavasti he ovat kaksinkertaisia, jotka aiheuttavat 50 dollaria kukin, mutta päivä! – Tom teki joitakin vakavia töitä näillä, koska luulen, että jokainen on aivan Freakin kaunis.

Tom Ford Lip väri Mattes alhaalta vasemmalle Black Dahlia, ensimmäistä kertaa, sametti kirsikka, ruby ​​kiire, liekki, luumu rehevä, pussycat ja vaaleanpunainen kiusaa
Hullu pigmentoitu, ne asettavat värin, kuten välilehdet, asetetaan nukkumaan – sujuvasti – ja ilman korjaustöksiä silmissä.

Ikään kuin se ei riitä, kevyt kaava kestää hyvän, kauan. Minulla ei ole ollut niitä tarpeeksi kauan kellota heidät alaspäin, mutta aion sanoa kuusi tai seitsemän tuntia (he muistuttavat minua paksummasta, pidemmän version Chanel Rouge Allure Velvet Intensiivinen pitkäikäisyys Lip-värit).

Top rivi: ensimmäistä kertaa (vasen) ja vaaleanpunainen tease (oikea); Toinen rivi: pussycat ja luumu vehreät; Kolmas rivi: liekki ja ruby ​​kiire; Pohja rivi: makea kirsikka ja musta dahlia
Olen murskaamalla Hulk-kaliiperiä kovasti alaston sävyjä ensimmäistä kertaa, vaaleanpunainen tease ja pussycat. Vai niin! – Mutta kirkas oranssi punainen (liekki) on myös tainnutus.

Silmille Tom sisälsi kaksi kiiltävää, neutraalia kermaa varjoja mausteisina vastapuolina matta huulipunat.

Kermanvärinen väri silmille platinassa

Kermanvärinen väri Spice

Kermanvärinen väri Spice (vasen) ja Platinum (oikea)

Lämmin, bronzed ruskea kerma Väri silmille Spice, ja Platinum, Cool-Toned Platinum Silver Shimmerin kanssa (42 dollaria kukin), täydentää huulia näyttävät hienosti.

Tom’s Cream Shadows on varma, mitä en ole nähnyt missään muualla. Se on lähes kuin ne näyttävät märistä kanneista, kuten rannakkaista joukkovelkakirjoja, kun hän ilmenee merestä, ja he ovat tuulta. Kaikki, mitä teen, on napauttamalla ja sekoita hieman kansillani sormella. Se siitä.

Muutamat uudelleen edistäneet palat pysyvältä linjalle ympäri kokoelma, nimittäin Tom’s Bad- @ SS Silmän määrittäminen kynä, kynsilakka Viper (yksi minun kaikkien aikani kynsilakka faves) ja kynsilakka Bordeaux Lust.

Kaksi kynsilakka VIPERissa
Pidän Tomin ottaa lomalla. Kytkimet kiiltävät silmät matta huulet täällä maustetaan asioita ja pitää heidät mielenkiintoisena, mutta koko kuva he maali eivät ole liian monimutkaisia ​​tai kimmoisia.

Saan selvästi seksikäs (ja kallis), viileä tyttö vibe Tom Ford Holiday 2014 -värikokoelmasta. Voin ehdottomasti nähdä Gal in Skinight nahka leggingsit, valkoinen tee, laukut ja burberry trench takki keinutella sitä.

MAINOS

Koe Tom Ford Holiday 2014 -värikokoelman lusty-kokoelma verkossa ja Tom Ford -laskurissa nyt.

Koko Tom Ford Holiday 2014 Color Collection sisältää …

Lip väri matta 03 vaaleanpunainen tease, 50 dollaria

Lip väri matta 04 pussycatissa, 50 dollaria

Lip väri matta 05 luumuinen rehevä, 50 dollaria

Lip väri matta 06 liekki, 50 dollaria

Lip väri matta 07 Ruby Rush, 50 dollaria

Lip color Matte in 08 velvet Cherry, $50

Lip color Matte in 09 first Time, $50

Cream color for Eyes in Platinum, $42

Cream color for Eyes in Spice, $42

Eye Defining Pen (repromote), $55

Nail Lacquer in Viper (repromote), $32

Nail Lacquer in Bordeaux Lust (repromote), $32

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen