, kun kävelin Sephora viime lauantaina väitetysti vain “katsomaan ympärillesi”, ajattelin, että voisin joutua yhden tai kaksi tavallista impulssia – ehkä eyeliner , Makeup Remover tai pullo kynsilakka.

Mitä tapahtui, oli viimeinen asia, jonka odotin …

MAINOS

Minulla oli hiukset epiphany.

Olen menossa minun aikani onnellinen kuin pitkäkarvainen Lark, jolla on Goody’s Headwaps muutaman kuukauden ajan, autuasti liukastui otsalleen takaisin heidän kanssaan joka päivä. Pidän siitä, että tarvitsen hiukseni kanssa hiuksiani, ja päänauhat ovat hienoja, mutta viime aikoina olen saanut halu kokeilla jotain uutta. Ehkä jotain tyylikästä ja hienostunut, että voisin käyttää söpö mekko ja korkokengät.

Asia on, minulla on vaikein aika löytää hyviä päähineitä, ja hyvällä minä tarkoitan pääkappaleita, jotka pysyvät laittaa ja eivät purista pääni kuin varapuheenjohtaja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

En tiedä, mitä se on … ehkä jotain tapahtui tuolloin putosi apina baareja ja laskeutui päähäni.

Joten Sephora viime viikolla, kun olen ylpeä myynnin läpi, en odottanut mitä löysin. Näin kulta, musta ja nahka ja tarttui sen salaman nopeasti. “Ooh!” Ajattelin, hypnotisoitiin. “Näyttääkö Kinda kuin Chanel Bag …”

Se oli vain 7 dollaria, joten päätin saada sen. Ajattelin, jos se antaa minulle päänsärky, käytän sitä rannekkeena sen sijaan (tai anna kielekkeiden se lisävarustevalikoimaan).

Kun se osoittautuu, tämä pieni numero on ollut varsin helmi. Ei vain se on mukava, mutta se pysyy missä se on tarkoitus ilman liukumista pois pääni.

Melko myös. Eikö se näytä kalliimmasta kuin se on (kuten jotain, mitä haluat 30 dollaria fancy-myymälässä)?

Pidän siitä niin paljon, että menen takaisin huomenna etsimään valkoista nahkaversiota Olen myös nähnyt, mutta ei tuonut kotiin. että yksi oli hopeaketju; Toivon, että se on vielä olemassa.

Hinta: $ 7
Saatavuus: Saatavilla nyt Sephora-myymälöissä (en ole löytänyt sitä verkossa)
Makeup and Beauty Blog Arvostelu: A +

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

MAINOS

Karen

P.S. Kaksi sanaa: ranskalaiset perunat. Se on kaikki mitä sanon.

P.P.S. Mitä teet illalla? Söitkö tai mennä ulos?